Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Sony-Walkman-Sports-MP3-Player-NWZ-W270

A CES 2013 keretén belül mutatta be legújabb termékét a Sony, a Sony NWZ-W270 névre keresztelt MP3 lejátszót, amely kompakt formájával és vízálló képességével tűnik ki a többi termékek közül.

Aki nem tudná, az NWZ-W270 a Sony azon termékei közé sorolható, amelyet az igen aktív sportéletet folytató embereknek tervezett a cég, és amely egész nyugodtan használható sportolás közben. Ebből a szériából került ki a cég két korábbi modellje is, az NWZ-W262 és az NWZ-W202.

Gyakorlatilag az új MP3 lejátszót egy fülhallgatóba szerelték. Bárki hallgathat rajta zenét, anélkül, hogy szüksége lenne külön vezetékes fülhallgatóra. Az NWZ-W270-es modell attól különbözik elődeitől, hogy igen jó a vízálló képessége.

Sony-NWZ-W270-fekete

A Sony képviselői szerint a készülékkel akkor is csodálatos hangokat hallhatunk, amikor épp vízvalatt vagyunk. Más szóval, olyan készülék áll rendelkezésünkre, amelyet szinte minden sporttevékenység során könnyen használhatunk, legyen az fitnesz, úszás, jóga, kocogás, stb.

Sőt, az új kütyűt egy beépített akkumulátorral is felszerelték, amely 60 percig képes zenét szolgáltatni, alig 3 perc töltési idő alatt, ha pedig teljesen feltöltöttük akár 8 órát is hallgathatjuk az új lejátszót.

Az NWZ-W270 már márciustól kapható lesz, a vásárlóknak azonban csaknem 100 dollárt kell fizetniük egy 4GB-os változatért. A készülék fekete, fehér, kék és rózsaszín színekben kapható.

Sony-NWZ-W270

A CES 2013 keretén belül bemutatták az 1 TB-os pendrive-ot, de a világ legvékonyabb órája is bemutatkozott.