KezdőlapHi-TechAz Epson a PLQ-22 mátrixnyomtatóval csökkenti a banki sorbanállások idejét

Az Epson a PLQ-22 mátrixnyomtatóval csökkenti a banki sorbanállások idejét

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az Epson bemutatja a kimondottan banki és postai irodai környezetben végzett pénzügyi tranzakciók hatékonyabb elvégzéséhez fejlesztett többfunkciós megoldását. A PLQ-22CS/CSM pontmátrix nyomtató felgyorsítja és megkönnyíti a pénzügyi dokumentumok feldolgozását, ezáltal csökkenti a kezelési és sorban állási időt.

A nagy sebességű 24-tűs, 94 oszlopos mátrixnyomtató csökkenti a nyomtatási és dokumentumbeolvasási időt, ezáltal lerövidíti a mindennapi pénzügyi tranzakciók lebonyolítási idejét, ami mind az alkalmazottak, mind az ügyfelek számára óriási kényelmet jelent. A PLQ-22 készülék nem csak a termelékenységet növeli, hanem a beolvasott képek magas, 600dpi-s felbontásának köszönhetően, akár a nyomatott magazinoknál is jobb minőséget garantál.

A PLQ-22CS/CSM nyomtató egy kétoldalas dokumentumok beolvasására is alkalmas szkennert is magába foglal, amely lehetővé teszi az ügyfelek betétkönyvön, csekkeken és számlákon feltüntetett adatainak gyors, elektronikus úton történő feldolgozását. A dokumentum kétoldalas beolvasása még tovább gyorsítja a feldolgozási folyamatot, így egyidejűleg nagy mértékben csökkenti a ügyfél várakozási időt. Az ügyfélazonosító kártya beolvasás funkció lehetővé teszi, hogy a PLQ-22 gyorsan és pontosan rögzítse az ügyfél adatait, így lényegesen lerövidíthető az azonosítására szánt idő. A dokumentumok pontos behelyezésével sem kell bajlódni, mert a készülék automatikusan beigazítja a lapokat így azok nem csúsznak el, és nem gyűrődnek meg.

„A megannyi hatékonyságot növelő funkciónak köszönhetően a PLQ-22-vel az adatbevitel, az ügyfélazonosítás és a tranzakciók adminisztrációja során eddig megszokott üresjáratok minimálisra csökkenthetők. A készüléket úgy hoztuk létre, hogy az megfeleljen az Epson által képviselt szigorú minőségi és megbízhatósági elvárásoknak. A PLQ-22 használatával a legzsúfoltabb csúcsidőben jellemző sorbanállás és a várakozás okozta stressz is minimálisra csökkenthető.” mondta Fábián Miklós, az Epson magyarországi fióktelepének vezetője. „Ez a strapabíró, többfunkciós készülék, a nagy kapacitású szalagnak köszönhetően akár 10 millió karakter nyomtatására képes, ” tette hozzá Fábián Miklós.

A PLQ-22 rendkívül alacsony üzemeltetési költsége (TCO), az alacsony nyomtatási zajszint és energiafelhasználás segít csökkenteni a működési költségeket, valamint a környezetre gyakorolt terhelést is csökkenti. Az olyan opcionális extráknak köszönhetően, mint a mágneses tintával írott szöveg-beolvasó vagy a mágnescsík író és olvasó (MICR/MSRW) fejek valamint a beépített 3-portos USB csatlakozóegység, a PLQ-22 könnyedén bármilyen irodai környezetbe könnyedén integrálható.

A PLQ-22 2010. július elsejétől kapható Magyarországon.  A PLQ-22 a következő három változatban kapható:

  • csak színes szkennerrel ellátott változat;
  • színes szkennerrel és MICR/MSRW-vel ellátott változat;

színes szkennerrel, MICR/MSRW-vel és USB csatlakozóegységgel ellátott változat

A PLQ-22 főbb tulajdonságai:

– Nagy sebességű, 24-tűs, 94-oszlopos lapbehúzós pontmátrix nyomtató

– Nagy felbontású (600 dpi) & nagy sebességű kétoldalas színes szkenner a gyors dokumentum-feldolgozásért
– Magas, akár 10 millió karakter nyomtatásához elegendő szalagkapacitás alacsony TCO-t és megbízhatóságot garantál

– A külön igazolvány (ID, azonosító kártyák) olvasó lehetővé teszi a kártyák beolvasását anélkül, hogy azok elcsúsznának vagy elmozdulnának

– Az infravörös szeknnelés lehetővé teszi a nem kívánt háttérképek dokumentumról történő eltávolítását

– Az opcionális, magas érzékenységű MSRW és MICR fejek lehetővé teszik a banki és egyéb pénzügyi nyomtatványok kezelését és azonosítását

– Az opcionális 3 db beépített USB elosztó port lehetővé teszi a készülék egyszerű csatlakoztatását más készülékekhez

– Az soros, párhuzamos és USB interfész könnyű csatlakoztathatóságot biztosít alapkivitkelben is

– Egy évre szóló garancia vagy opcionális hároméves Cover Plus garancia a megbízhatóságért

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet