Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az HBO az előfizetők kényelme érdekében két új szolgáltatást vezetett be: az HBO iPhone applikációjának köszönhetően ezentúl az HBO weboldalának teljes kínálata elérhető Apple mobiltelefonokon, így a weboldalunk közvetlen felhasználói mellett az Apple-rajongók a mobiljukon is könnyedén összeállíthatják saját programfüzetüket kedvenc műsoraikból.

Az HBO iPhone applikációjának köszönhetően ezentúl minden olyan funkció elérhető az Apple-tulajdonosok számára mobiljukon, amit a weboldalunk felhasználói már megszokhattak. Elolvashatják a legfrissebb sztárhíreinket, aktualitásainkat, és néhány igazán exkluzív hollywoodi interjút is találhatnak nálunk. Böngészhetnek a filmkínálatunkból, de ugyanúgy körülnézhetnek képgalériáinkban vagy tallózhatnak videóink között is. Mindezeket megoszthatják barátaikkal a Facebookon és a Twitteren is, illetve kommenteket fűzhetnek bármely tartalomhoz, pontosan úgy, mintha a számítógépük előtt ülnének.

A legutóbbi online fejlesztésnek köszönhetően a regisztrált felhasználók ezentúl elkészíthetik a saját, személyes tévéújságjukat is – kiválogatva a legjobb filmeket és sorozatokat –, így biztosan nem maradhatnak le egyetlen kedvencükről sem. A műsorfüzetben lapozgatva kiválogathatják a számukra érdekes programokat, majd beállíthatják, hogy a telefonjuk mennyivel a műsorkezdés előtt emlékeztessen az adásra.

www.hbo.hu weboldalt hagyományos módon, a számítógépükön keresztül felkereső regisztrált felhasználók a fejlécen a „program”menüponton belül a függőleges nézetre kattintva böngészhetnek csatornáink kínálatából, és az adott filmcím mellett található + gombra kattintva hozzáadhatják a legérdekesebbeket a saját műsorfüzetükhöz. Itt a már megszokott módon emlékeztetőt is beállíthatnak, így az adás napján e-mailben is értesítést küldünk a film kezdéséről. Később a„program” fülön belül a „saját műsorfüzet” menüpontnál megtalálhatók az elmentett programelemek, itt lehet törölni és emlékeztetőt beállítani.

Támogatott nyelvek: magyar, cseh, szlovák, lengyel, román, bolgár, horvát, szerb, szlovén, makedón


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!