Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A hazai mobilszolgáltatók közül kizárólag a Telenornál lesz elérhető az érintőképernyős, ergonomikus kialakítású Sony Ericsson Xperia™ neo. A környezetbarát eljárással készülő, egyedi megoldásokat ötvöző androidos okostelefon július 12-től kapható.

A formatervezett Xperia™ neo egyetlen készülékben egyesíti a Sony legsikeresebb, saját fejlesztésű technológiáit. Kevés fénynél is jó minőségű, világos fotók és HD minőségű videók készíthetőek a külön mobiltelefonokra kifejlesztett Exmor R™ technológia segítségével. A felvételek a Mobile BRAVIA® Engine-t használó Reality Displaynek köszönhetően kiváló minőségben, kristálytisztán élvezhetőek, a beépített HDMI csatlakozóval, és az alapcsomagban is megtalálható HDMI kábellel pedig a képeket, kisfilmeket akár TV-re is ki lehet vetíteni.

A készülék a Sony Greenheart portfóliójának tagja, mérgező festékek felhasználása nélkül, újrahasznosított műanyagból készül. A kevesebb csomagolással, papír útmutató nélkül és energiatakarékos töltővel szállított, kékesfekete színű telefont Okostarifa 600 csomaggal, 2 év tarifahűséggel, 2 év hűségnyilatkozattal 9 990 forintért lehet megvásárolni.

Specifikáció:
8.1 MP-es kamera Sony Exmor R technológiával
HD videó rögzítés (720 p)
1 GHz-es processzor
16 millió színű, 3.7” kapacitív TFT érintőképernyő Mobile BRAVIA® Engine-nel
32 GB-ig bővíthető memória
Beépített HDMI csatlakozó, HDMI kábel a csomagban
Android 2.3 (Gingerbread) operációs rendszer

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!