KezdőlapHi-TechLetölthető a Megasztár5 applikáció iPhone-ra és a tv2.hu alkalmazás Androidra

Letölthető a Megasztár5 applikáció iPhone-ra és a tv2.hu alkalmazás Androidra

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Már iPhone-on is nézhető a TV2 közkedvelt zenei tehetségkutatója: december eleje óta elérhető a Megasztár5 alkalmazás az App Store-ban!

Az alkalmazás segítségével könnyedén böngészhetők a http://tv2.hu/megasztar5 weboldal legfrissebb hírei, érdekességei, videói és képei, emellett további információk találhatók a versenyzőkről, közvetlenül lehet rájuk szavazni, valamint a Klubkoncertekről is tájékozódhatnak az érdeklődők.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store és iTunes – Entertainment rovatából, valamint megtalálható a Megasztár szóra keresve. Az alkalmazás december 2. óta érhető el, amit hat nap leforgása alatt majdnem 1200-an töltöttek le (dec 2-7. között 1.149-en), és ezzel jelenleg az Entertainment TOP Free kategória 2. helyezettje.

Az alkalmazást a TV2-vel együttműködve az Origo készítette. A Megasztár5 iPhone alkalmazásról a http://tv2.hu/megasztar5/video/kovesd-a-megasztar-5-esemenyeit-iphone-on-is oldalon Rottek Márton, az Origo web mobil támogatás vezetője beszél.

A Megasztár iPhone applikáción kívül, még egy mobil alkalmazás startolt a közelmúltban: mostantól az Android operációs rendszeren is elérhetők a tv2.hu tartalmai, ahol szabadon böngészhetők a Tények legfrissebb hírei, bulvártartalmak, valamint a TV2 és a FEM3 népszerű műsorainak videói. Emellett folyamatosan frissülő tartalom, időjárás jelentés, Bajnokok Ligája és műsorújság is várja a felhasználókat. A tv2.hu iPhone applikáció is hamarosan elérhető: még karácsony előtt megjelenik az App Store-ban. A tv2.hu Android és iPhone applikációt a TV2 az Appshaker nevű angol céggel együttműködve készítette.

Az alkalmazások letölthetők a http://tv2.hu/mobilapp linkről.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet