Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

TM1_4587

A Panasonic Corporation a világ egyik vezető szórakoztató-elektronikai és háztartási gépeket gyártó vállalata, mint minden évben, 2013-ban is kiállít a világ legnagyobb szórakoztató-elektronikai seregszemléjén a Las Vegas-i Consumer Electronic Show-n. A nemzetközi kiállítást január 8-11 között rendezik meg.

A Panasonic 1690 négyzetméteres standja (a helyszínen megtalálható a #9405, 9806 területeken) felvonultatja a legújabb technológiákat a Panasonic hagyományosan széles termékkínálatából, mint például az audióeszközök, megjelenítők, televíziók stb. és egyszersmind bemutatják az új üzleti és business to business megoldásokat is, valamint olyan, az üzleti életet segítő kezdeményezéseket, amelyekkel a Panasonic megjelenik a világpiacon.

A Panasonic stand látogatói megtekinthetik a cég legújabb fejlesztéseit és technológiáit:

B2B megoldások

A Panasonic idén bemutatja egyre szélesebb körű megoldásait az üzleti szektornak, úgymint speciálisan az autóipar és a légiközlekedés igényei szerint tervezett kijelzőket. A kereskedelemnek, kisebb üzleteknek a digitális aláírást és biztonsági megoldásokat kínál a vállalat, de bemutatják a legújabb fejlesztéseket az intelligens városoknak, vagy épp a legújabb generációs napenergiás fejlesztéseket. Mindezek pedig csak egy részét képezik a teljes kínálatnak.

B2C termékek és technológiák

– Digitális Audió és Videó

Teljesen új termékek, mint például a 2013-as Smart VIERA televíziók, hangrendszerek, digitális fényképezőgépek és kamerák. A CES és a Panasonic látogatói elsőként tekinthetik meg és találkozhatnak testközelből a 2013-as kínálattal.

– Háztartási gépek

Porszívók, mikrohullámú sütők és kompakt konyhai megoldások is bemutatkoznak a standon, de megismerkedhetünk a legújabb szépségápolási termékekkel is, mint például a Nano Care hajszárítókkal és gőzzel működő arcápolási termékekkel.

A Panasonic folyamatosan ismerteti az ezekkel a technológiákkal kapcsolatos jövőképét. A vállalat vezető munkatársainak előadásai megtekinthetők a standon felállított színpadnál.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!