KezdőlapHi-TechStílus és praktikum a Sony új VAIO C sorozatával

Stílus és praktikum a Sony új VAIO C sorozatával

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Igazán édes keretek között mutatkozott be a Sony új VAIO laptop családja a C-széria. Az esemény nem mindennapi helyszínét a Sugar Shop design cukrászda biztosította, ezzel is hangsúlyozva a bemutató különlegességét.

Az új VAIO C széria üzenete a design és kompromisszum mentes technikai háttér szimbiózisa, amely immár nemcsak a felső árkategóriájú laptopok fémes csillogására vonatkozik, hanem a C-széria színes trendi notebookjaira is. A sorozat résztvevőit már most „kis színes gépeknek” nevezi a sajtó, hiszen feltűnő színeivel, könnyű súlyával és a Sonytól megszokott kiváló technikai paraméterekkel igazán szerethető laptopcsaláddal gazdagodott a VAIO család.

A szemet gyönyörködtető megjelenés kétség kívül magára vonja a figyelmet, amely a 14”-os VAIO C sorozatú Sony készülékek esetén különösen igaz, ráadásul a teljes értékű notebook lenyűgöző akkuteljesítményt képes felmutatni a napi teendők elvégzésére.

A legújabb VAIO C sorozat jó példája a Sony új trendjének, amely önálló kategóriát teremt a notebookok között. A divatos színek választékában megtalálható a különleges, „világító” opció is a narancs, piros és zöld egyedi árnyalatának köszönhetően. Az egyedülálló kialakítás miatt a fény gyakorlatilag áthatol a fedlapon, majd a készülék szélén jut a külvilágba, ezért igen hatásos „glória” effekt jön létre a készülék körül.

A nem mindennapi megjelenésen felül az új VAIO C Sorozat optimálisan szolgálja mind a hordozhatóság, mind a teljesítmény iránti elvárásokat is. Legyen akár éjjel akár nappal az új VAIO C Sorozat mindig rendelkezésre áll.

Az egymástól markánsan elválasztott billentyűk precíz gépelést tesznek lehetővé, mert világításuk automatikusan bekapcsol, ha a környezeti fény már túl kevés. A sokfunkciós touchpad mellett a környezeti fényt érzékelő szenzor biztosítja a mindig optimális kijelző beállításokat is, így a LED háttérvilágítású 14”-os kijelzőn mindig tiszta és éles képek láthatóak és az integrált „Exmor” HD web kamera segítségével ugyanilyen kivalló minőségű HD képeket továbbíthatunk a videó chathez.

A kényelmesen elérhető WEB gombbal pillanatok alatt rá lehet kapcsolódni az internetre még kikapcsolt állapotból is: ekkor a gép nem bootol be teljesen és értékes időt takarít meg például a repülőgépbe való beszállás előtt. A szintén dedikált ASSIST gombbal a VAIO Care software indítható el, amellyel a notebook mindig csúcsformában marad.

A 14”-os VAIO C sorozat nincs szűkében sem az energiaellátást, sem a tárkapacitást tekintve. A legfrissebb második generációs Intel® Core™ i3 processzor, az 500GB-os HDD tárhely és a 4GB RAM biztos hátteret jelent a Windows 7® Home Premium számára a multitasking feladatok ellátására.

A csatlakozási feladatokat Bluetooth® 3.0, a négy USB port (egy USB 3.0 és USB 2.0 típus) valamint egy HDMI kimenet látja el.

A stílusos laptophoz, hasonlóan izgalmas gyári kiegészítők érhetőek el. A lekerekített formavilágú Bluetooth vezetékmentes egerek és a szintén színes, puha hordtáskák is mind harmonizálnak a laptoppal.

A rendkívül stílusos 14”-os VAIO C Sorozat 2011 augusztusától kapható.

• Notebook egyedülálló „világító” stílus-kiegészítővel
• Magas kontrasztú 14” (35.5cm) szélesképernyős VAIO kijelző
• „Exmor” HD web kamera a tiszta, és zökkenőmentes webes beszélgetésekhez
• Az „Auto Luminance Control” segítségével az éjszakai használat is egyszerű
• Az internet másodpercek alatt elérhető a „WEB access” gombbal

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet