Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A Vodafone Magyarország a Sziget fesztivál alkalmából piacra dobja a Szigetfone készülékét, a napijegyesek 4000, a hetijegyesek pedig 2000 forintért juthatnak hozzá a 2000 forinttal feltöltött Vodafone 248-as készülékhez, ez utóbbiak tehát gyakorlatilag ingyen szerezhetik meg a készüléket – mondta Lakatos Péter, a Vodafone Magyarország vezérigazgató-helyettese.

A Szigetfone-sok a Sziget tarifa használatával percenként 10 forintért hívhatják egymást, illetve küldhetnek üzenetet. A külföldiek pedig 100 forintos percdíjat fizetnek egy haza telefonálásért, egy üzenet küldése pedig 30 forintba kerül.

Az utóbbiak számára a tarifa augusztus 31-éig lesz érvényben, míg az előbbi kör december végéig telefonálhat ilyen áron. Az előfizetéseket az év végén átválthatják más Vodafone-csomagra. Lakatos arra számít, hogy tömegek élnek majd a kedvezményes lehetőséggel. Gerendai Károly, a Sziget ügyvezetője elmondta, hogy emellett a Vodafone-ügyfelek percalapon is vásárolhatnak belépőt, csúcsidőben, vagyis 18-23 óra között percenként 70 forintot kell fizetni, ez időn kívül 35 forintba kerül egy percnyi “szigetelés”.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!