Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Akár hiszel benne, akár nem, életed minden percében őrangyalok vesznek körben, és vigyázzák életedet. Ha egy kicsit figyelsz, nap mint nap észlelhetsz úgynevezett csodával határos, véletlennek hitt történéseket. Érezhetsz fura, megmagyarázhatatlan rezdüléseket, olyat, mintha valami különleges történne körülötted.

orangyal

Hogy őrangyalok vannak körülötted, annak számtalan jele lehet. Nézzünk ezekből egy párat.

1. Hirtelen hőmérséklet csökkenés zárt térben

Sok esetben észlelhetsz olyat, hogy az odakint tomboló hőség ellenére, otthonod hőmérséklete hirtelen lehűl. A jelenség szinte megmagyarázhatatlan, de tudnod kell, hogy ez is az őrangyalok jelenlétét bizonyítja.

2. Kellemes illat a szobában

Voltál már olyan helyzetben, hogy a szobában üldögélve, hirtelen kellemes parfümillatot kezdtél érezni? Tudtad, hogy senki más nem tartózkodik a lakásban, és mégis valahonnan áradt a kellemes illat. Ilyenkor nem kell megijedned, az illat valójában az őrangyalok jelenlétét jelzi.

3. Sírás

Ha nincs senki a közvetlen környezetedben, és néha mégis síró, vagy kiabáló hangokat hallasz, őrangyalokat jelezhet.

4. Színek

Ha különböző színeket kezdesz látni magad körül, biztos lehetsz benne, hogy őrangyalok tartózkodnak a környezetedben. Ha felröppenő árnyakat, vagy pillanatnyi villanásokat látsz, akkor tudd, az őrangyalok jeleznek.

5. Tollak a levegőben

Ha minden ok nélkül egy toll száll alá a szobádban, akkor azt jelenti, hogy szintén az őrangyalok vigyázzák a lépteid.

6. Álmodban kommunikálnak

Ha reggel úgy ébredsz, hogy nem emlékszel arra, mit álmodtál, de a nap folyamán mégis meghatározó érzések, hangulatok, emlékfoszlányok villannak be az álmodból. Az őrangyalok így üzennek, hogy jelen vannak.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!