Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A megbocsátás nagyon fontos a lelki egészség szempontjából. Azonban minden ember más, és ebből kiindulva előfordulhatnak olyan helyzetek, amit valaki tud tolerálni, más pedig elfogadhatatlannak, vagyis megbocsáthatatlannak tart.

Te mit nem tudnál soha megbocsátani? Ha kíváncsi vagy, hogy mi lehet az, akkor vess egy pillantást az alábbi képre, amelyen 5 elmosódó ábrát láthatsz. Amelyiket elsőként észreveszed, az fogja elárulni azt, hogy mivel kapcsolatban vagy képtelen a megbocsátásra.

1. Bika

Az agresszió semmilyen formáját nem tolerálód, ezért ha valaki agresszíven viselkedik veled, vagy egy közeli családtagoddal, akkor igazán sosem fogod azt megbocsátani az illetőnek. Szabad ember vagy, akinek nagy az önbecsülése, így nem tűröd, hogy sértegessenek, agresszíven viselkedjenek veled.

2. Kígyó

Az árulást, hátbaszúrást képtelen vagy megbocsátani, főként igaz ez abban az esetben, ha egy közeli ismerősöd, barátod teszi ezt veled. Nyitott, őszinte ember vagy, aki nem tűri a kétszínűséget, a képmutatást.

3. Róka

Nem tudod megbocsátani a hazugságot, az átverést, a csalást. Egyszerűen nem érted meg azt az embert, aki erre vetemedik. Mindig őszinte vagy, mert azt gondolod, hogy az igazságot mindig könnyebb kezelni, mint a hazugságot, még ha fáj is.

4. Szarka

A szarkáról az a nézet él a legtöbb ember fejében, hogy lop. Szóval te a lopást tartod megbocsáthatatlannak. Egyszerűen felháborító dolognak tartod, ha valaki lop. Ez azért van, mert te mindig igyekszel becsületes lenni, ami nem a tiéd, ahhoz pedig nem nyúlsz hozzá.

5. Szobor

Amit képtelen vagy megbocsátani, az a közömbösség. Nem tudod megérteni azokat az embereket, akik közömbösek a problémákkal szemben, és inkább elfordítják a fejüket, és nem a megoldásra törekszenek. Ezeket az embereket lelketleneknek tartod.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!