KezdőlapHobbyEzzel a japán módszerrel végleg megszabadulhatsz a szúnyogoktól és a legyektől

Ezzel a japán módszerrel végleg megszabadulhatsz a szúnyogoktól és a legyektől

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A legyek és különösen a szúnyogok bosszantó kellemetlenséget jelenthetnek a lakásban, de idén nyáron végleg megszabadulhatsz ettől a kényelmetlenségtől egy japán módszer segítségével.

A meleg és a magas páratartalom ideális körülményeket teremtenek a legyek és a szúnyogok számára, amik elviselhetetlenné tehetik a nyári éjszakákat, amik már így is épp elég elviselhetetlenek a hőség miatt. Ráadásul ezek a bosszantó rovarok néhány betegséget is hordozhatnak, ezért érdemes óvakodnunk tőlük.

A japán módszer, amivel végleg megszabadulhatsz a szúnyogoktól és a legyektől

Ha eddig mindenféle rovarriasztó szerekkel, tablettákkal vagy más módszerekkel próbálkoztál, hogy megszabadulj ezektől a bosszantó rovaroktól, de nem a legnagyobb sikerrel, akkor itt az ideje, hogy alkalmazd a japán módszert, amellyel örökre megszabadulhatsz a szúnyogoktól és a legyektől.

Az első lépés ahhoz, hogy búcsút mondj ezeknek a bosszantó élőlényeknek, a jó minőségű szúnyoghálók felszerelése, de ha teljesen biztosra szeretnél menni, bizonyos növényekkel is védekezhetsz, és megakadályozhatod, hogy a szúnyogok és legyek berepüljenek a lakásba.

Különösen a ház bejáratainál, azaz a teraszon, az ablakokon vagy a bejárati ajtónál fontos elhelyezni azokat a növényeket, amelyek segítenek nekünk a rovarok elleni küzdelemben.

A bazsalikom és a menta ideálisak lehetnek a kártevők távoltartására, ráadásul aromás fűszernövények is, amiket számos nyári recept hozzávalójaként is használhatunk.Egy másik nagyszerű módszer a japán füstölő, ami a gyógynövényekhez hasonlóan rovarriasztó hatású. Ezek a füstölők ugyanakkor kellemes, ünnepi hangulatot teremthetnek például a vacsoraasztalnál, és a szúnyogok távoltartásával lehetővé teszik, hogy tovább élvezzük a kellemes nyári estéket.

A hagyományos japán Katori-senko egy olyan füstölő, amellyel nyáron egyszer s mindenkorra megszabadulhatunk a szúnyogoktól. Érdemes befektetni egybe, mivel rendkívül hatékony, és segíthet abban, hogy tökéletes estét élvezhessünk a szúnyogok zümmögése és csípései nélkül.

Ennek a japán füstölőnek különleges funkciója van nemcsak a meditációban vagy az imában, hanem a bosszantó rovarok távol tartásában is.

Ha szeretnél végleg megszabadulni a bosszantó szúnyogoktól és legyektől, a japán füstölő módszere tökéletes megoldást jelenthet, hogy zavartalanul élvezhesd a kellemes nyári estéket, éjszaka pedig pihentető alvásban legyen részed.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet