Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Dr. Gyarmati Andrea minden bizonnyal a legsportosabb gyermekorvos. Az egykori olimpikon úszó az aktív sportpályafutását követően, 1979-ben szerzett orvosi diplomát és több, mint 30 éve gyermekorvosként praktizál.

Első könyvében szakmai tapasztalatából merítve nyújt széleskörű információt a gyermekbetegségek hátteréről, a megelőzésről és a gyógymódokról. A kérdezz–felelek kötet a doktornő szakszerű orvosi tanácsaival az étkezés témakörében felmerülő kérdésekre ad választ.

„Aki szeret, az etet”, szól a mondás. A szülők rendszerint ezen mérik le szülői mivoltuk minőségét. Kétségkívül, egy fejlődő szervezet számára a táplálás elengedhetetlen létfeltétel. Talán ezért is okoznak fejtörést a szülők számára az étkezéssel és emésztéssel kapcsolatos kérdések. Vajon mennyi az elegendő ennivaló a kisgyermek számára? Mit tegyünk, ha a gyermek nem eszik? Mivel lehet megelőzni a gyomorpanaszokat? Milyen vitaminokra van szüksége a gyermek szervezetének?

A Saxum kiadó gondozásában megjelent „Kérdések és válaszok” sorozat újabb kötete ilyen és ehhez hasonló kérdések kimerítő megválaszolásával kívánja elérni az aggódó szülők megnyugtatását. Dr. Gyarmati Andrea és a kiadó további tematikus kötetekkel készül a kezdő és gyakorló szülők számára. Ha pedig valaki nem találná a választ a kérdésére, a www.gyarmatiandrea.hu oldalon felteheti, ahol a doktornő személyesen reagál a levelekre.

Dr. Gyarmati Andrea – Beszéljünk az evésről (Saxum Kiadó, 2012)

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!