Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A konyha után a fürdőszoba tisztítására fordítjuk a legtöbb időt. Itt található a legtöbb különböző típusú felület és nyilván illemhelyiség lévén, elég gyakran kell foglalkozni a higiéniával. Íme pár természetes tipp.

Tükör

AL_BathroomBlitzA tükör felületének tisztává varázsolásához használjuk a fele víz, fele ecet alkotta folyadékkeveréket. Ez tulajdonképpen bármelyik, a fürdőszobában található felületre remekül alkalmazható. Nagyon jól tisztít a mikrószálas törlőkendő, előbb a nedves darabbal pucoljuk meg a sokszor fogkrém foltoktól tele tükrünket, majd egy száraz, szintén mikrószálas anyaggal töröljük fényesre a felületet.

WC-csésze

Használjunk szódabikarbónát. Egyszer egy héten szórjunk kívül és belül is a porból a vécénkbe. A utána mehet az ecet is a vízbe. Használjunk újrahasznosítható vécékefét, az ecet és a szódabikarbóna nagyszerűen szagtalanít és a vízkövet is remekül oldja.

Illatosítás

Több illatosító eszköz is erős vegyszereket tartalmaz, amely akár az egészségre is káros hatással lehet, főként a gyerekek a veszélyeztetettebbek. Itt is nagyszerűen alkalmazható a szódabikarbóna. Egy kis üvegbe kell beletenni pár kanál pórt, lehet illóolajat csepegtetni bele, tetszés szerint. Az üveg tetejét papírlappal fedjük le és tűvel szúrjunk kis lyukakat és máris kész az otthoni saját, natúr illatosítónk.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!