Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

NBT borito internetre

Világszerte óriási siker volt, eddig 70 országban és 37 különböző nyelven jelent meg Andrew Matthews tiniknek írt könyve Legyél boldog tinédzser! címmel, amelyben a filozófus, motivációs előadó és karikatúrista szerző a rá jellemző könnyed, humoros, a tinik számára is könnyedén befogadható stílusban válaszolta meg a 10-19 éves korosztályt leginkább foglalkoztató kérdéséket.

Óriási igény volt a folytatásra, egy olyan könyvre, amelyben a szülők, nevelők kaphatnak tanácsokat a korosztály problémáinak megoldására vagy egyáltalán csak a tinik gondolkodásának mélyebb megértésére, a velük való harmonikusabb együttlétre.

Így hát elkészült ez a könyv.

Ez a könyv arról szól:
• Hogyan neveljünk asszertív, öntudatos tiniket?
• Miért nem szól Neked a gyermeked, ha társai zaklatják?
• Miért nevel néhány szülő kis zsarnokot a gyerekéből?
• Hogyan készítheted fel gyermeked, hogy helyt álljon az életben?

Arról is szól:
• Mit tehet az iskola, hogy a gyerekek ne terrorizálják egymást?
• Hogyan kerülhetőek el gyermek­korban a felnőttkori pszichés problémákhoz vezető élmények?
• Hogyan segíthetnek a kívülállók?

Ez a könyv segít a tinédzsereket kedvességre és tiszteletre tanítani.

A Varázsládika Kiadó gondozásában megjelenő Andrew Matthews könyvek pozitív pszichológiával, életvezetési tanácsadással foglalkoznak, játékos, könnyed formában közvetítenek örök értékeket, ezért a karácsonyi időszakban nagyon keresettek. Vicces karikatúrákkal illusztrált, könnyed, vidám nyelvezetükkel könnyen belopják magukat az olvasó szívébe, bármilyen korosztálynak ajánlhatók.

Andrew Matthews filozófus, hivatásos portréfestő és karikatúrista, a New York-i Art Students’ League Intézetben tanult. Vezető magazinokat illusztrált világszerte és elnyerte a legnagyobb művészeti díjakat Ausztráliában.

A 20-as évei közepétől fordult érdeklődése a filozófia és a személyiségfejlesztés felé. Kiváló karakterérzéke révén hamarosan a világ egyik legkeresettebb motivációs előadójává vált.

Több mint ezer multinacionális vállalatnál tartott már előadásokat világszerte bejárva mind az öt kontinenst: bankokban, kórházakban, kormányhivatalokban, börtönökben és több mint 500 iskolában és egyetemen.

Ha közérthetően és a praktikusan kell megfogalmazni a sikerről és a boldogság eléréséről szóló gondolatokat, Andrew a világ egyik legjobb előadója.

Előadásainak lényegesebb gondolatait fűzte össze könyveiben, amelyeket saját karikatúráival illusztrált.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!