KezdőlapHoroszkóp3 csillagjegy pár, akiket egymásnak szánt a sors

3 csillagjegy pár, akiket egymásnak szánt a sors

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A szerelem néha számos bonyodalmat és nehézséget tartogat. Az alábbi 3 csillagjegy páros soha semmilyen akadályba nem ütközik, hiszen őket egymásnak teremtette az ég. Egy életen át együtt vannak boldogságban, szeretetben.

Nyilas – Ikrek

Ha egy Nyilas találkozik egy olyan lélekkel, mint az Ikrek, az egész élete megváltozik. Ők ketten igen különleges párost alkotnak, nagyon mélyen kapcsolódnak egymáshoz, természetüknél fogva kalandvágyók és szeretnek teljes életet élni. Számukra a “rutin” szó nem létezik.

Az Ikrek és a Nyilas soha nem érezné jól magát egy olyan párkapcsolatban, ahol nem tartanák tiszteletben a tér, a szabadság, a függetlenség igényét. Ők ketten felkeltik egymás kíváncsiságát, imádnak az ismeretlenbe kalandozni, és együtt felfedezni a világot.

Bak – Skorpió

A Skorpió és a Bak elválaszthatatlan lelki társak. Ez az oka annak, hogy mindig és minden körülmények között kitartanak egymás mellett.

Mindkét csillagjegy hűséges, teljes szívéből tud szeretni, és megdolgozik azért, hogy boldog és kiteljesedett legyen a párkapcsolata. A Skorpió és a Bak is tudja, hogy a szeretetet ápolni és tisztelni kell, nap, mint nap tenni kell érte.

Mind a két csillagjegy úgy érzi, hogy a körülöttük lévő emberek sokszor félreértik, ők maguk viszont maximálisan megbíznak egymásban, és tökéletesen együttműködnek. Ők ketten a világ ellen egy ideális csapatot alkotva, mindig egymás mellett fognak küzdeni, jó és rossz időkben egyaránt.

Mérleg – Mérleg

Tekintettel arra, hogy a Mérleg veleszületett igénye a harmóniára és a nyugalomra való törekvés, így teljesen logikus, hogy egy másik Mérleg tökéletes párja lehet. Ennél alkalmasabb lélektárs nincs az egész világon.

Nemcsak, hogy mindketten egy hullámhosszon vannak az élet minden területén (személyes, szakmai, anyagi), és hasonló közös álmaik vannak, de sikerül tökéletesen kiegyensúlyozniuk egymást, és így a kölcsönös megértésen, bizalmon és tisztességen alapuló partnerség alakul ki.

Két Mérleg csillagjegyű személynél soha nem találhatunk nyugodtabb, rendezettebb, őszintébb és érettebb kapcsolatot.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet