KezdőlapHoroszkópBak Horoszkóp 2017

Bak Horoszkóp 2017

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Társadalmi- és magánélet: 2017 számos lehetőséget kínál arra, hogy átrendezd a céljaidat és az álmaidat. Az élet valamennyi vonatkozásában fejlődni fogsz, de nagyon erősnek kell lenned szellemileg ahhoz, hogy átlépj minden akadályon. Ugyanakkor felismered majd a korlátaidat, a körülötted lévő személyek pedig nagymértékben befolyásolnak. Neked az lesz a dolgod, hogy kiválaszd az utat, amelyet követni akarsz, és ne hallgass mások kritikáira, mivel könnyen dühbe gurulhatsz. Nem mindenki díjazza a munkád és az erőfeszítéseid. Felléphetnek nézeteltérések közted és a kollégáid/barátaid között, melyek egy ideig nem hagynak nyugodni. De el kell hessegetned magadtól a negatív energiákat, hogy felszabadulhass és örülhess a szabadságnak.

Szerelem és párkapcsolat: 2017 új reményeket villant fel. Minden túlzottan is statikus, szóval légy figyelmes minden szerelmi lehetőségre. Nem kell túl sok szabály, engedd, hogy az érzelmeid irányítsanak. Meglátod, a szerelmi életed fellendül a jövő évtől kezdve, igyekezz nem túlbonyolítani a kapcsolatot! Légy átlátható – ez sok emberközi gondot megold. Bár minden a jó irányban halad, légy óvatos a vitákkal és a feszültséggel. Ha vigyáztok erre, sokkal kitartóbbak és közelibbek lesztek egymáshoz, mentálisan. Szakítsd időt arra, hogy kimenj a házból. Hagyd a munkát, és szabadulj meg az élet okozta frusztrációktól. Ezen alkalomból mindketten felszusszanhattok a stressz alól, és örülhettek azoknak a dolgoknak, melyek igazán számítanak. A nyár beköszöntével a Jupiter és a Vénusz az Oroszlán jegyébe lép, ennek hatására már kevés külső tényező fűz téged a párodhoz. De adatik számodra még egy lehetőség arra, hogy dolgozz a kapcsolatotokon. És ezúttal sikerrel jársz, az egymásra találás pedig a kommunikáció nagy mesterévé tesz.

Amennyiben egyedülálló vagy, továbbra sem fordul meg a fejedben partnert keresni, bár a csillagok mindent elkövetnek, hogy az utadba állítsanak valakit. A Vénusz a Bak jegyében sokat segít egy olyan környezetbe való beleolvadásodhoz, ahol új barátokra, üzlettársakra lelhetsz. Itt remek alkalom nyílik az élet dolgainak a megvitatására is. Márciusban késztetést érzel arra, hogy egyensúlyba helyezd a munkát a szórakozással. A Hold állása az Oroszlán jegyében pedig azt eredményezi, hogy az egyik kollégád érdeklődik irántad. De mit tudj tenni? Hogyan reagálj a közeledésére? Bár határokat szeretnél szabni, nem tudsz megfelelő időt szakítani arra, hogy találkozzatok. A titok nyitja az, hogy szabadjára engeded a történéseket. Az Uránusz a Kos jegyében megoldja helyetted a problémát, és meggyőz afelől, hogy a viszonyotok nem csak egy üres jóslat marad. A Szaturnusz a Skorpió jegyében kissé kibillent az egyensúlyodból, így sosem tudsz azonnali választ adni a kérdésekre. Ebből az alkalomból, ésszerű és biztos kézzel mérlegeled a kapcsolataidat, de rájössz, hogy bár azok szokatlan módon haladnak előre, ez mégis jó számodra.

Karrier és pénzügyek: 2017-ben többet kell dolgoznod, mint általában. Az odaadásod sok célodat valóra váltja. Minden eszköz megadatik számodra ahhoz, hogy fejlődj és a jövődre koncentrálj. Meglátod, sokkal elégedettebb leszel az eredményekkel. Időben hozzá kell látnod a terveid kivitelezéséhez, ezzel sokat könnyítesz a dolgodon. Nem szabad irigykedned mások sikereire, hiszen mindenkinek megvan a saját keresztje. Meg kell tanulnod hasznot húzni a pillanatból, és segítséget kérni a kollégáidtól. Nagyon sok dolgod lesz, de nem szabad elveszítened a fejed, tanuld meg lépésről lépésre intézni a dolgaid, így valamennyi célodat eléred az év végére. Jól tennéd, ha nem halogatnád a tennivalókat, és akkor intéznéd, amikor ideje van. A magánéleted éppen annyira lesz intenzív, mint a szakmai, ezért komoly gondokat okoz a kettő közti egyensúly megtartása. A Jupiter a Rák jegyében sok erőforrást biztosít számodra, segítségképpen. Azért jó lesz észben tartanod, hogy nem neked kell mindent elvégezned. A Szaturnusz hatására úgy érezheted, mások hallgatása azt jelenti, egyedül kell boldogulnod, de ne feledd, a Vénusz a Bak jegyében van, szóval ha segítségre van szükséged, csak kérned kell! Mindemellett oda kell figyelned a pénzügyeidre is. Késztetést érzel arra, hogy spórolj, miközben arra keresel ürügyet, hogy költekezz. Ha egy közeli rokonnak, ismerősnek gondjai vannak, segítsd, ahogy tudod, de vigyázz arra, hogy ne vágd el magad alatt a fát. Amennyiben valaki humanitárius célra kér tőled nagyobb összeget vagy alaptalan kölcsönt, utasítsd el udvariasan, és maradj csak a minimumnál.

Egészség: ez az időszak lesz számodra a legmegterhelőbb. Nem a fizikai bántalmak kínoznak majd, hanem te magad: túl sokat vállalsz, és eszed magad a gyenge pontjaid miatt. Talán nem töltötted fel eléggé az elemeidet, és 2016 karácsonyi minivakációja nem volt elég hosszú a pihenésre, de rendbe jössz. Az év második felében nagyjából jó egészségnek örvendhetsz, de vigyáznod kell az életstílusodra, a táplálkozásra, és arra, hogy ne ess túlzásokba. Áprilisban hajlamos leszel a melankóliára és depresszióra. De megvan az erőd, hogy harcolj ellenük. Az év végére felszabadulsz, a régi önmagad lehetsz. Azonban csak óvatosan: míg a többi csillagjegyet a betegségek teperik le, addig a te legnagyobb ellenséged önmagad!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet