KezdőlapHoroszkópBika Horoszkóp 2017

Bika Horoszkóp 2017

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Társadalmi- és magánélet: 2017 rengeteg jót ígér, ami a társasági és a családi életedet illeti. Végre örülhetsz a nyugalomnak és a harmóniának, amelyre már régóta vágytál. Nagyjából sikerülni fog minden, amibe belekezdesz, bármennyire is tűnjön nehéznek. Egy eseményekkel és tettekkel teli évre kell számítanod, utazásokkal, komoly feladatokkal és túlzsúfolt munkaprogrammal. Nagyon elfoglalt leszel, de ne feledkezz meg a szeretteidről sem, akiknek a segítsége nélkül semmire sem mész majd. Az év közepén hirtelen döntéseket kell hoznod, melyek nagy hatással lesznek a jövőbeli terveidre. Kerüld a negatív eseményeket, csak hogy gondmentes évnek örülhess. Jó lesz, ha mindent a maga idejében végzel el, és hogy semmit se napolj el, egyébként súlyos következményekre számíthatsz az életedben.

Szerelem és párkapcsolat: minden jel arra mutat, hogy 2017-ben a legfőbb vágyad az lesz, hogy a legkülönlegesebb perceket töltsd el a szeretett személlyel, és hogy megoszthasd vele az elveidet és ötleteidet. Valami, amit könyvben vagy az internetről olvastál, és kíváncsivá tett, érdekes beszélgetéseket fog eredményezni a partnereddel. Az is előfordulhat, hogy a párod családjának rossz és jó tulajdonságaira fókuszálsz, ami felborítja a kapcsolat egyensúlyát. Mindezt a Hold belépése okozza a Mérleg jegyébe. Áprilisban ráébredsz, hogy egy dolog, amit eddig hanyagoltál, most életcéloddá válik, és újra prioritás lesz az életedben. Ennek kárára megy majd a párkapcsolatod, ami így a második helyre csúszik vissza. Úgy tűnhet, már semmi sem olyan a viszonyban, mint régen, de ez csak egy téves észrevétel. Nem szabad hinned neki. Ha közösen dolgoztok azon, hogy kimásszatok a gödörből, év végére újra minden rendben lesz, és ti újra örülhettek egymásnak.

Amennyiben egyedülálló vagy, 2017 számodra sok szerelmi kalandot tartogat. Bele kell fektetned némi erőfeszítést, hogy befurakodj a kiszemelt szívébe, de nem lesz nehéz dolgod. Barátságosabb leszel, így a kapcsolatfelvétel az ellentétes nemmel is gördülékenyebb lesz. Egy tökéletes évnek nézel elébe arra, hogy a szeretteidnek és főként a szerelmednek dedikáld magad. Ha épp az ideális jelöltet keresed, eljött számodra a pillanat, amikor egy baráti viszonyodból szerelmi kapcsolat fejlődik. Amennyiben már kapcsolatban élsz, nyugodt év elébe nézel.

Az év közepe talán felkavarja a vizeket egy kis szerelmi balszerencsével, veszekedésekkel, egyet nem értéssel, akadályokkal, melyek akár ideiglenes szakításba is torkollhatnak. Ám az év vége mindent helyretesz, és újra a boldogságé, a harmóniáé lesz a főszerep. Jó lesz, ha nem hamarkodod el a döntéseket, és megengeded, hogy a partnered is kiönthesse a szívét. Inkább nyugodj meg, dőlj hátra, és várd meg, míg lecsillapodnak a kedélyek. Amúgy minden esélyed megvan arra, hogy új virágzó kapcsolatba kezdj. Ha erre kapcsolnál rá, nyitva kell tartanod a szemed, főként az év elején, egyébként elszalasztod a lehetőséget. A nyár nyugalmat hoz e téren, végre önmagad lehetsz. A randik pedig feltöltenek energiával, még akkor is, ha amúgy nem éreznéd magad a topon.

Karrier és pénzügyek: 2017-ben új értelmet nyernek a pénzügyeid, és a jövőd is. A karriered és az üzleted felfele ível, így sokat nyerhetsz. Tervezz gondosan, és tégy félre egy kis pénzt a jövőre. Ideje jelentősebb változásokat eszközölni a befektetések és az üzleti ügyek terén. Kerüld a kölcsönöket, ugyanis alaposan visszavághatják a jövedelmed. Az előtted álló év kiváló alkalom arra, hogy okos döntéseket hozz a nyereségedre nézve. 2017-ben a kreativitás lesz az erősséged. Semmiképp se kockáztass szakmai téren. Év végére ugyanis minden erőfeszítésed kifizetődik. Használj ki minden adódó alkalmat, hisz nem lesz második lehetőség. Ez ideális időszak lesz arra, hogy fizetésemelést vagy előléptetést kérj.

A kollaborációid óriási előnyökhöz juttatnak hozzá téged, a munkád eredménye pedig látványosabb, mint valaha. De vigyázz: ha saját vállalkozásod van, óvatosan a költségekkel! Nem minden bevétel fog ugyanis nyereségnek számítani. És a kísérletezést is hagyd máskorra, már ami az okos gazdálkodást illeti. A befektetésekkel is csak csínján bánj, illetve ha állást keresel, ne az év első felében tedd. Az október 23-i részleges napfogyatkozás előtt az életed egy sor elintéznivaló, fontos feladat köré korlátozódik, melyeket ezidáig halmoztál fel. Frusztráló lesz folyton a munkával és a pénzzel foglalkozni, de tény, hogy a csúcs fele haladsz, és bár lassú léptekkel, de eléred a sikert. Ekkor megkapod az elismerést, és te is végre elégedett lehetsz. A kérdés „tényleg ez volt a célom?!” sokáig nem marad megválaszolatlanul!

Egészség: 2017 sok egészséget hoz számodra. Már év elejétől tele leszel energiával, és ez kitart az év végéig. Kiváló formában leszel, tele optimizmussal, de fontos, hogy ne hajtsd túl magad! Szabadulj meg a stressztől és a feszültségtől pár egyszerű gyakorlattal, melyek segítségével feltöltődhetsz. Ne engedd, hogy a káros szenvedélyek úrrá legyenek az életeden, főként hogy 2017 sok jót ígér az egészség terén.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet