Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A csillagjósok szerint, 2018-ban számos olyan asztrális változás várható, mely pozitív irányba tereli a csillagjegyek szerelmi életét. A szakemberek azt állítják, míg egyeseknek ez az év a szélsőséges érzelmekről fog szólni, addig mások az érzelmi kiegyensúlyozottság előnyeit élvezhetik. De lássuk csak, pontosabban miről is regélnek a csillagok!

Ezek a csillagjegyek találnak rá az igaz szerelemre 2018-ban
Fotó: Pixabay.com

2018 folyamán a KOS szülötteinek szerelmi kapcsolatai egyre jobbra fordulnak. A pozitív változás májustól lesz érezhető, amikor az Uránusz belép a Bika jegyébe. Új személyek bukkanhatnak fel az életedben, és nagy eséllyel botolhatsz bele a nagy Ő-be, akivel rekordsebességgel haladtok át a párkapcsolatok fázisain. 2018 a házasságkötések és a gyerekvállalás éve lesz, a zűrzavaros időszak után pedig igazi felszabadulás lesz a saját otthonodban, a szeretteid körében, beteljesedve zárni az évet.

A BIKÁK nem lesznek ilyen szerencsések. Nekik teljesen a feje tetejére áll a világ 2018-ban. Rengeteg „meglepetés” vár rád, májusban, júliusban, augusztusban, októberben és novemberben pedig igazi érzelmi lavina zúdul a nyakadba. Még a legbiztosabb alapokon álló kapcsolatok is meginognak. Számíthatsz arra, hogy a zsarolás és a fenyegetőzés is befurakodik az életedbe. Ha ebben az évben kerülsz kapcsolatba valakivel, sokkal elnézőbb leszel a partnered hibáival szemben, mint általában.

Az IKREK szülöttei számára sem lesz könyörületes az előttünk álló 12 hónap. Az érzelmek csak olajat öntenek a tűzre: készülj fel a heves veszekedésekre, sértésekre, fenyegetőzésekre, melyek végül szakításhoz vezethetnek. A legfeszültebb időszak a június–július lesz, amikor senkinek sem leszel hajlandó elnézni semmit, csakis az igazság vezérel. Év végére azonban teljesen lenyugszol, új embereket ismersz meg, és hivatalossá is tehetsz egy kalandból kipattanó kapcsolatot.

A RÁKOKat a Szaturnusz és a Plútó teszi próbára, a két bolygó ugyanis a Bak jegyében tartózkodik, pontosabban a házasság házában. Ennek hatására szigorúbb leszel, mint valaha, az arroganciád pedig az egekbe szökken. Szeszélyességeddel és a piszkálódásaiddal az őrületbe kergeted a párodat, főként azt követően, hogy rádöbbensz, egyedül is remekül boldogulsz, így már nincs is akkora szükséged a szerelmedre.

2017 májusától a Karma az OROSZLÁN jegyében honol, és ott is marad 2018. november 6-ig. Ez az időszak kedvezni fog a csillagjegy szülöttjeinek az új kapcsolatok létesítésében, a régiek megerősítésében vagy a családalapításban. Ott pedig, ahol gondok adódnak, az őszinteség lesz a megoldás. Bármikor betoppanhat hozzád a szíved választottja, de váratlan helyzetekkel is szemben találhatod magad. Egy biztos: ha házasodni szeretnél, a csillagok támogatni fognak!

Amennyiben a SZŰZ jegyében születtél, 2018 az érzelmi stabilitást hozza el neked. Új kapcsolatokat létesíthetsz, hivatalossá tehetsz egy régebbi viszonyt, és még a családalapítás is kilátásban van számodra. Minden cselekedeted jóhoz vezet, és nagy eséllyel kezdhetsz valami gyümölcsöző szakmai projektbe a pároddal karöltve.

A MÉRLEGEK számára 2018 rendkívül érzelmes időszakokat tartogat. Hét év után, melyben a kiszámíthatatlanság, a rohanás, a változás uralkodott, idén végre minden megváltozik. Amint belép a Bika jegyébe, az Uránusz visszaállítja az egyensúlyt az életedbe. Bár eleget kell tenned egy-két próbatételnek, a kihívások csak a kapcsolatod javát szolgálják. Január és február kissé viharos lesz, de ezután már továbbléphetsz: jöhet a házasság és a gyerekvállalás!

2018 eleje sok családban okoz bosszúságot, ahol egy SKORPIÓ is él. Kirobban a függetlenségi láz, és a szerelmet a felek különbözőképpen értelmezik, melyből feszültség származhat. A Mars és a Vénusz retrográdja az érzelmek házában próbára teszi a Skorpiók hűségét, akik, egy belső ösztön által vezérelve, nyughatatlanok és visszafoghatatlanok lesznek, ugyanakkor éppen ez a retrográd segíti őket hozzá, hogy végül észhez térjenek.

Az előttünk álló év a NYILASokat is válaszút elé helyezi: a csillagjegy szülöttjeinek ugyanis választaniuk kell az ész és a szív között. Ha az eszedre hallgatsz, akkor az anyagi javak mellett döntesz, és olyan személyek társaságát keresed, akik pénzügyi nyereséget hoznak számodra. Ez viszont a lelki békéd rovására megy, és veszítesz az imádott szabadságodból. Nagy eséllyel leszel szerelmes a nyáron, de az ősz meglepetéseket tartogat: vagy a partnered rejteget előtted valamit, vagy te kacsintgatsz félre, amire azonban rögtön fény derül…

Ami a BAKOK szerelmi életét illeti, érdemes lesz felkötniük a gatyát! 2018 ugyanis nekik tartogatja a legdurvább kalandokat. Szélsőségekre számíthatsz, az érzelmeid tombolni fognak, és olyan személybe bonyolódsz bele, akinek a társadalmi helyzete fényévekre áll a tiedtől. A döntéseidet is pokolian nehéz lesz meghoznod, aztán ha házas vagy, érdemes lesz vigyáznod a félrelépésekkel.

A VÍZÖNTŐK se számíthatnak jobbra 2018-ban. Beskatulyázva érezhetik magukat, és úgy tűnhet, a környezetük meg akarja változtatni őket. Az év azonban kellemes meglepetéseket is tartogat a számodra: vagy gyereked születik, vagy elköltözhetsz végre a saját kis kuckódba. Amit az év első hónapjaiban indítasz el, csak július–augusztusban vezet eredményhez, és egy olyan régi üzleti kapcsolatoddal is összehoz a sors, akivel később érzelmi viszonyba bonyolódhatsz.

A HALAK szülöttei két dologra számíthatnak 2018-ban. Az év első részében, májusig, a szerelmi viszonyaid rendeződnek: új kapcsolatba lépsz, hivatalossá teszed a meglévőt, illetve ha már házas vagy, akkor gyerekáldásnak örvendhetsz. Júniustól azonban szakmai kihívások elé állítanak a csillagok, az érzelmi életedben pedig a diplomáciát kell alkalmaznod. A legfontosabb változások novembertől állnak be. Addig is, érdemes felkészülnöd.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!