KezdőlapHoroszkópHalak Horoszkóp 2017

Halak Horoszkóp 2017

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Társadalmi- és magánélet: néha, amikor mindenki a segítségedre ugrik, kiderül, nem csak a te dolgodat akarják megkönnyíteni, hanem a sajátjukat is. Január végén a Merkúr a Halak jegyébe lép, ennek hatására nagyon sok adnivalód lesz másoknak. Amikor a Merkúr retrográdba lép a Vízöntő csillagképpel februárban, egy barát viszonozni fog egy szívességet. Használd ki! Jó tett helyébe egy másik jó tett, ami téged egy egész évre ellát majd. Egy dolgot észben kell tartanod: meg kell találnod a saját ritmusodat. Egyesek megpróbálják kihasználni a jólelkűséged. A Marssal és a Szaturnusszal a Skorpió jegyében, augusztusban ezt nem is fogják véka alá rejteni. Tarts hát távolságot, amennyire csak lehet, még akkor is, ha a szeretteidről van szó. Nem leszel senkinek a segítségére, főként saját magadnak nem, ha felemészted magad ezért a személyért anélkül, hogy legalább megköszönné.

Szerelem és párkapcsolat: 2017 tavasza kiváló lehetőségekkel kecsegtet. Áprilisban és májusban a Vénusz a Halak jegyében tartózkodik, és sok jót tesz majd érted. Te és a szerelmed euforikus pillanatoknak örülhettek, találkozhattok a barátokkal, kellemes tavaszi éjszakák és egyéb tervek tesznek titeket boldoggá. Mivel olyan jó a társaság, akár ti is feldobhatnátok egy találkozót. A szenvedélyes, gyöngéd jellemed másokat is megihlet, és sokaknak leszel a példaképe. Az év vége felé, októberben és novemberben, amikor a Skorpió jegyében találkozik a Vénusz, a Nap és a Szaturnusz, te és a párod az anyagi helyzetetekkel lesztek elfoglalva. Rendben van, hogy emiatt aggódtok, de fontos rájönnötök, hogy a problémát csakis együtt tudjátok megoldani. Biztosan mindkettőtöknek áldozatot kell hoznia, de rövidesen újra helyrebillen az egyensúly úgy a pénztárcában, mint az érzelmekben.

Amennyiben egyedülálló vagy, a Merkúr és a Vénusz megnehezíti a dolgodat. A Vénusz retrográdba lép 2017-ben, ami ellentmond a szándékaidnak, így minden kommunikációt és kapcsolatfelvételt ellehetetlenít. Ahogy telik az év, nagyjából március körül jön el a te időd, amikor kiszemelsz valakit, és attól kezdve minden magától történik. A Hold is a Rák jegyében lesz, és felkészít arra, ami következni fog. A labda a te pályádon lesz. A Rák stabil érzelmeket ébreszt benned, melynek a tűz elemei alaposan befűtenek. Megvan benned a kellő mértékű szenvedély, hogy új kapcsolatba kezdj. Talán nem állsz még készen egy komolyan döntésre, de ha igazán hallgatsz arra, amit a szíved mond, tudni fogod, mit kell tenned.

Karrier és pénzügyek: jövőben az otthonod lesz a pénzügyi és szakmai támaszod. A bolygók királyával a Rák jegyében, talán most jött el az ideje, hogy pontra tedd a személyes üzleti ügyeidet és minden dolgodat, amit eddig halasztottál, hisz fel kell készülnöd a bonyolultabb feladatokra. Egy vihar közelít feléd, ami téged is beszippant, de amikor elcsitulnak a kedélyek, mindenkitől elismerést kapsz majd. Az otthonod lesz az erődöd, melyet a Jupiter, a Szaturnusz és a Neptunusz erősít. Amikor a javításokra kerül sor, jobbnál jobb ajánlatokat kapsz majd. Mi több, 2017 végén egyre inkább meggyőződsz arról, hogy az otthonod és az érzelmeid jelentik számodra a legtöbbet, és ez hatással van az anyagi helyzetedre is. Tartsd nyitva a szemed, hisz a munkád gyümölcsei nem késlekednek megteremni. Ami a pénzügyeidet illeti, 2017 első nyolc hónapja ingoványos lesz. De alkalmad lesz növelni a bevételeidet, újraszervezed a kiadásaidat, és még megtakarításokra is futja. Jó lenne, ha azokból az erőforrásokból gazdálkodnál, melyek a rendelkezésedre állnak, és ne folyamodj kölcsönhöz. Sose vedd komolyan, ha valaki anyagi támogatást ígér, a tettlegességre ugyanis ritkán kerül sor. Ha befektetnél, augusztus lesz rá a legalkalmasabb.

Egészség: 2017-ben érdemes lesz nagy hangsúlyt fektetned az egészségedre. Bár az év csúcsformában köszönt rád, az energiatartalékaid csordultig vannak, és tettre készen állsz, mégis jól teszed, ha csak mértékkel veted bele magad a munkába. Oszd be okosan az energiád, hogy ne merülhess ki. Áprilisban nem ártana odafigyelned a táplálkozásodra, hisz amit megeszel, óriási hatással van az életerődre. Hagyj fel a zsíros, sós, cukros ételek fogyasztásával, csak akkor kóstolgasd, ha megkívánod, de ne tedd szokásoddá. Nyár végén komolyabb betegség ütheti fel a fejét nálad vagy a partnerednél, egy átfogó méregtelenítés mindkettőtöknek jót tenne. Gondolkodj pozitívan, és ez már félegészség.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet