KezdőlapHoroszkópHogyan befolyásolják a levegő jegyűek életét szerencsecsillagaik?

Hogyan befolyásolják a levegő jegyűek életét szerencsecsillagaik?

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Most megtudhatod, melyek az Ikrek, Mérlegek és Vízöntők uralkodó bolygói

Ikrek

Az Ikrek uralkodó égiteste a Merkúr, a Hírnök bolygója. A kommunikáció utáni vágy és az intellektus szimbóluma.

Kíváncsi vagy a világra, amely körülvesz, és szeretnél róla minél többet megtudni. Befogadó típus vagy. Intelligenciádra, ravaszságodra és penge logikádra bármikor számíthatsz. Gyors észjárású vagy, hamar megérted és átlátod a dolgok összefüggéseit. Az értelem területén nem nagyon lehet téged sarokba szorítani.  Fontos számodra, hogy minél több emberrel kerülj kapcsolatba, szerteágazó kapcsolati hálóval rendelkezel. Kritikus hajlamú vagy, de meg is van hozzá az alapod, hiszen remek ítélőképességgel rendelkezel. Lendületes vagy és gyorsan reagálsz a téged érő ingerekre. Megesik azonban, hogy megbízhatatlanná válsz, és könnyen leragadsz a részleteknél.

Próbáld ki Bolygójósdánkat! Válassz egy bolygót! Valóban a Merkúrhoz húz a szíved?

Mérleg

A Szerelem bolygója, a Vénusz a Mérleg jegyűek uralkodó égiteste. A kapcsolatok és a szerelem iránti vágyakozást jelképezi.

Fontos szerepet tölt be a mindennapjaidban az intimitás, szükséged van egy másik ember közelségére. Tisztában vagy azzal, hogy ahhoz, hogy szeretetet adhass és kaphass, elengedhetetlen, hogy tudd, ki vagy; hogy szeresd önmagad. Kiegyensúlyozott és nyugodt személyiség vagy. Kiemelt helyet tölt be életedben a vágy, legyen szó a társad, vagy éppen az anyagi biztonság utáni vágyakozásról. Az, hogy a külvilág mely dolgait kedveled és értékeled, annak visszatükröződése, hogy éppen mit szeretsz önmagadban a leginkább. Vágysz az érzelmi és érzéki kielégülésre. Könnyű téged szeretni, hiszen kedves vagy, barátságos, odaadó és hűséges. Hajlamos vagy azonban a féltékenységre. A szeretet utáni vágyakozásod olykor kicsapongásokba fordulhat.

Próbáld ki Bolygójósdánkat! Válassz egy bolygót! Valóban a Vénuszhoz húz a szíved?

Vízöntő

A Szaturnusz és az Uránusz a Vízöntők uralkodó bolygói. A Szaturnusz az Útmutatás égiteste, az Uránusz pedig az Ébredésé. Az előbbi a kötelességet és a megőrzés utáni vágyat szimbolizálja, míg az utóbbi a változásé és a mozgásé.

A Szaturnusz hatása

Idealista vagy, viszont ideáljaidhoz foggal-körömmel ragaszkodsz. Ennek megfelelő szabályok szerint éled az életed és mindig tartod magad a saját magad által felállított határokhoz. Céljaidat mindig jó előre, alaposan megtervezed. Elképzeléseidhez makacsul ragaszkodsz, döntéseid megingathatatlanok, szinte lehetetlen téged más belátásra bírni. Megesik, hogy terveiddel magadra maradsz, és magányosnak érzed magad.

Az Uránusz hatása

Nem szereted, ha korlátok közé szorítják túltengő energiáidat, saját határaidat te magad akarod kijelölni. Igényled a változásokat, az újítások szóvivője és élharcosa vagy.  Nem áll tőled messze a forradalom és az anarchia. Meghökkentő és radikális ötletekben sosincs nálad hiány. Lázadsz a konvenciók és a konformizmus minden fajtája ellen. Nem fordítasz azonban teljesen hátat a múlt értékeinek.

Próbáld ki Bolygójósdánkat! Válassz egy bolygót! Valóban a Szaturnuszhoz és az Uránuszhoz húz a szíved?

Cikkünk Judy Hall Asztrológiai Biblia című könyve alapján készült. A könyvet kiadja az Alexandra Kiadó.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet