KezdőlapHoroszkópKínai Horoszkóp 2011 - Nyúl Éve

Kínai Horoszkóp 2011 – Nyúl Éve

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 2011-es év a kínai horoszkópban a Nyúl éve. Az új kínai év 2011 február 03.-án kezdődik és 2012 január 23-án végződik, amikor a Sárkány Évébe lépünk. A Kínai horoszkóp időnként a Nyúl éve helyett a Macska éve néven említi ezt az időszakot – A kettő azonos!

A kínai mitológia szerint a Nyúl az ellenállóképességet szimbolizálja. A Nyúl az európai horoszkópban a Halak csillagjegynek felel meg. Szerencsések akik a Nyúl csillagjegyben születtek. A Nyúl bőkezű, megbízható és tele van kreatív ötletekkel. A kínai asztrológia szerint azok akik a Nyúl évében születtek hisznek a barátságban és a családban. A nem tud kialakítani harmonikus kapcsolatokat érzelmi problémái adódhatnak.

A Nyúl éve nyugodt lesz. Kreatív tevékenységek foglalják majd le minden időnket. Bőkezűek és nyitottak leszünk minden dialógusra. A 2011-es évben a barátokra, családra és titkos üzleti ügyekre fordítjuk minden figyelmünket. Döntéseinkben konzervatívabbak leszünk és kerülni fogjuk a rizikós lépéseket, ugyanakkor a botrányoktól és azoktól az eseményektől is távol tartjuk magunkat amelyek kizökkenthetnek érzelmi állapotunkból. Dolgozzunk többet azért, hogy belső önértékelésünk és magabiztosságunk meglegyen, így bízni fogunk magunkban és döntéseinkben. A túlzott biztonság és komfort iránti óhaj néha belevihet pénzügyi veszteségekbe is.

TIPP: Kínai horoszkóp 2012 – A Sárkány Éve

2011-ben szakmai téren a következő szakmákban dolgozók favorizáltak: színészek, festők, divattervezők, énekesek, asztrológusok, papok, orvosok, asszisztensek, ápolok és azok akik külföldön dolgoznak.

Egészség: a negatív érzések megtartása, az érzelmek nem megfelelő kinyilvánítása, bizalomhiány másokkal szemben és a helytelen kommunikáció vezethet krónikus betegségekhez. A mindennapi relaxáció, a fizikai gyakorlatok (aerobik, sétálás, reggeli szaladás) elkerülhetik a stressz kialakulását.

TIPP: Horoszkóp 2011

A Nyúl által uralt évek:
1903 január 29 – 1904 február 15.
1915 február 14. – 1916 február 2.
1927 február 2. – 1928 január 22.
1939 február 19. – 1940 február 7.
1951 február 6. – 1952 január 26.
1963 január 25. – 1964 február 12.
1975 február 11. – 1976 január 30.
1987 január 29. – 1988 február 16.
1999 február 16. – 2000 február 4.
2011 február 4. – 2012 január 22.
2023 január 22. – 2024 február 9.
2035 február 8. – 2036 január 27.

Mély változás jön minden Nyúl jegyben születettnek. Ezt a változást leginkább a 2011-es év végén érzi meg.

A Nyúl szülött kapcsolatai más jegyekkel:

Nyúl-Nyúl: Igen jó kapcsolat házassághoz, kevésbé ajánlható üzleti társuláshoz. A két Nyúl megbízható, gondos, jó társ, remek otthont teremtenek maguknak, utódaiknak. De az üzleti élethez kell egy kis merészség, vakmerőség, s ez hiányzik belőlük. Ragyogóan tudnak alkalmazkodni egymáshoz, s mert békeszeretők, kapcsolatuk egy életen át harmonikus lehet.

Nyúl-Patkány: Nem igazán szerencsés találkozás. A Nyúl az élet minden területén óvatosan, lassan, de becsületesen próbál eljutni a céljaihoz. A Patkány olykor nem a legegyenesebb utat választja, fondorlatos. Ha a Patkány a nő, bájával magához láncolhatja a Nyúl férfit, de az egy idő után szenvedni fog ebben a kapcsolatban.

Nyúl-Bivaly: Ez sem nevezhető ideális kapcsolatnak. A Bivaly kényelmes és konzervatív, s ez a Nyúl számára is idegesítő, hiszen ő elevenebb, életrevalóbb. A Bivalyt viszont idegesíti a Nyúl nyughatatlansága. Egy idő után – ha nem hoznak egymásért nagyobb áldozatokat a kapcsolat megromlik. És a sok kompromisszum sem hat hosszú távon üdítőleg az együttélésre.

Nyúl-Tigris: Tulajdonképpen ez a társulás sem igazán jó. Tigris vakmerősége, harciassága és a Nyúl higgadtsága ellentétes, ez idővel zavarhatja kapcsolatukat. Ami a Nyulat az elején még szórakoztatja, később idegessé, nyugtalanná teheti. Ha tartós kapcsolatot akarnak, az áldozatot a Nyúlnak kell meghoznia: hagyja érvényesülni, aggályaival ne tegye tönkre társa életét, s akkor a Tigris megmarad mellette.

Nyúl-Sárkány: Ez már ideális kapcsolat lehet, hiszen a Nyúl csodálja a Sárkány eredetiségét, eleganciáját, és igazán jó lehet közöttük a szexuális egyetértés is. A Sárkány egy idő után ráunhat a Nyúlra, ha az nem igyekszik újat hozni, színesíteni kapcsolatukat, de ez az okos és művelt Nyúlnak nem okozhat nehézséget. Mindketten imádják az erotikát, a jó ételeket és a  művészeteket, így ezen a területen megtalálják az összhangot.

Nyúl-Kigyó: A szerelemben kitűnő kapcsolat, más területen azonban előbb-utóbb súrlódásokhoz vezet. A Kígyó nagyravágyó, kevésre becsüli a Nyulat. Ha a Nyúl itt is megmutatja, hogy képes felülmúlni önmagát, a Kígyó – hűtlenségei ellenére – visszatér társához. A Nyúl, ha őszintén szereti a Kígyót, házasságukat, kapcsolatukat harmonikussá tudja tenni.

Nyúl-Ló: A Ló hiú, olykor öntelt, a Nyúl szerény. Már ez is ellentétekhez vezethet; ha hosszú távra össze akarnak kapcsolódni, sok mindenben meg kell változniuk: A Nyúl-férfinak imponálnia kell a Ló-nőnek, a társaságban is bizonyítania kell humorát, észbeli képességét. A Nyúl-nőnek pedig temperamentumosabban kell viselkednie a Ló-férfival szemben, ha azt akarja, hogy az ne unjon rá idővel.

Nyúl-Kecske: Ez a találkozás ideális. Mindketten művészetimádók, mindketten óvatosak, szeretik a biztonságot, az otthont, mindketten inkább szemlélődők, mint vakmerők, céltudatosak. Az óvatos Nyúl nem fogja megsérteni az érzékeny Kecskét, és az is biztonságban érezheti magát a Nyúl társaságában. Üzleti téren is jól kapcsolódnak, s amíg itt megértik egymást, a szerelem is megmarad.

Nyúl-Majom: Ebbõl is jó kapcsolat alakulhat ki. A Nyúl gondoskodással veszi körül a Majmot. Bár természetük ellentétes, bőségesen találnak közös nevezőt. Mindketten társaságszeretők, és mindketten szeretik, ha sok barát veszi körül őket. Jó a kapcsolatteremtési készségük is. Nehéz helyzetben a bátor és furfangos Majom segíti a kishitű Nyulat. A Nyúl felnéz rá, s ez imponál a Majomnak. Tartós együttélésre mindenképpen alkalmas kötödés.

Nyúl-Kakas: Az ellentétek lehetetlenné teszik, hogy jól megférjenek egymással. A Kakas hencegő és felületes, és ez a Nyúl számára elviselhetetlen, hiszen ő a biztonságra törekszik. A Nyúl a szerelemben is hűséges, odaadó, s a Kakasra nem ez a jellemzõ. Egy ideig imponálhat a Nyúlnak a Kakas, de később nem lesz zavartalan a kapcsolatuk.

Nyúl-Kutya: Íme két szeretetre vágyó lény, akik egy hullámhosszon vannak. Biztos, hogy kapcsolatuk ideális. Mindketten a biztonságra törekszenek, hűségesek, jó társak, jól kiegészítik egymást. A Kutya reálisabb, gyakorlatiasabb, a Nyúl inkább művészi-művészkedő, de segítik egymást, jóban-rosszban.

Nyúl-Disznó: Ismét jó kapcsolat. Igaz, a Nyúl elsősorban a romantikus szerelemért rajong, de igen sok tekintetben mégis ideális társak lehetnek. Egyikük sem szereti a kockázatot, a biztonságra törekednek. Reálisak. A Nyúl jó stílusérzéke kiegészül a Disznó kedvességével, udvariasságával. Szívósak, erősek, jó párt alkotnak.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet