KezdőlapHoroszkópKos Horoszkóp 2017

Kos Horoszkóp 2017

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Társadalmi- és magánélet: 2017-ben egyre közelebb kerülsz a céljaidhoz, és az alagút végén a fény egyre erősebben pislákol. Számtalan lehetőséged adódik az év folyamán arra, hogy bizonyíthasd az értékeidet és az életelveidet. A szerencse is neked kedvez, továbbá jókedvből sem lesz hiányod. A dolgaid egyértelműen a jó irányba haladnak, kivéve a családi és a szerelmi életed, mely jó időre a második helyre szorul vissza. De nem szabad bepánikolnod. Ne engedd, hogy az indulatos éned felülkerekedjen az önuralmadon, ebből ugyanis problémáid lehetnek. Adj magadnak időt, és alaposan gondold át, mik a prioritásaid az életben. Számos szakmai és pénzügyi lehetőség adódik számodra, a diplomatikus éned pedig megold minden felmerülő problémát. Légy barátságosabb, és szerencsésebb leszel a kapcsolatépítésben.

Szerelem, párkapcsolat: 2017-ben a szerelmi életed izgalmas és kedvező lesz mindaddig, míg a romantika és a szenvedély helyet kap benne. Nagy eséllyel fordulhat komolyra egy futó kapcsolat. Kommunikálj a szeretett személlyel, és oszd meg vele a vágyaidat. Légy optimista, és engedd, hogy a szerelem átjárja a kapcsolatot, egyébként veszekedésekre is számíthatsz. Igyekezz minél romantikusabb lenni, és add meg a kellő szabadságot a partnerednek. Rövid időre inkább a kényelem, mint a szenvedély uralja majd a viszonyt, de ez nem jelent különösebb problémát, főként hogy a Nap az Uránusz megváltoztató erejével találkozik.

Ha távol kerültök egymástól, ne pánikolj! Úgy is megmarad köztetek az összhang, ráadásul a Hold a Rák jegyében és a Vénusz a Halak jegyében megerősíti majd a kapcsolatotokat, és kitartóvá teszi még akkor is, ha egy forgószél megpróbálja azt összekuszálni. Augusztusban egy egészen új vonzalmat fogtok felismerni egymás iránt. A Hold a Nyilas jegyébe való átvándorlása sok jó meglepetést okoz majd. Nemigen kell számítanod rossz dolgokra, inkább arra, hogy október környékén elmélyülsz majd a gondolataidban, és döntéseket hozol. A kommunikáció könnyebb lesz köztetek, sokkal eredményesebb, amitől a kapcsolatotok megtelik pozitív energiával. Év végére rád tőr a nyugodtság, a biztonság iránti vágy, ebből kifolyólag erősebbé, stabilabbá teszed a viszonyt, holott addig nem minden volt ám rózsaszín.

Amennyiben egyedülálló vagy, az év eleje futó kapcsolatokat tartogat számodra. Szórakozol, flörtölsz és udvarolnak majd neked, de egyik viszony sem fordul komolyabbra, hisz mindkettőtöket inkább a saját gondjaitok foglalkoztatnak. Februártól viszont átgondolod a párkapcsolatot, ám a Hold és a Neptunusz állásának a hatására elbizonytalanodsz. Május elteltével egyre kevésbé érdekel a viszony, egyre több dolog vonja el róla a figyelmed, és a partnered is inkább kiszállna. A nyár második felétől azonban olyan személy iránt érdeklődsz, akit eddig figyelemre sem méltattál. Ha romantikus értelemben is kíváncsi vagy rá, egy nyugis esti séta édes kettesben nem tehet rosszat. Bár lehet, hogy nem úgy gondolsz rá, mint egy esetleges jelöltre, az a személy mindenképp befolyásolni fogja a szerelmi életed.

Karrier és pénz: 2017 tökéletes év lesz számodra, ami a pénzügyeket illeti. Valamennyi üzleti kollaborációd sikeres lesz, így a pénzből sem lesz hiányod. Kiváló időszak nyílik arra, hogy kényeztesd magad, engedj a szeszélyeidnek és a kívánságaidnak, hisz lesz bőven amiből. Ugyanakkor légy ésszerű a költekezésnél, és gondolj a holnapra. Érdemes félretenned most, a nehezebb időkre vagy akár más befektetésekre. Ha szükséges, számold újra a költségvetésed, és gazdálkodj okosan. Év végén talán orvosra is pénzt kell adnod, vagy ha nem, akkor egyéb váratlan kiadásokba botlasz. 2017-ben szakmailag is sokat fejlődhetsz, de ehhez neked is áldozatot kell hoznod. Sok energiára lesz szükséged, és tudnod kell a lehető legokosabban reagálni a dolgokra.

A szerencse is melletted áll, szóval minden, amihez kezdesz, sikerré válik. Légy bátor, ha meg kell védened a pozíciód a feletteseid és a kollégáid előtt. Ez az egyetlen esélyed arra, hogy szakmailag is előrelépj. Az év második felében új lehetőségek adódnak a partnerségi viszonyokra. Használd ki ezeket, és tégy meg mindent, hogy elérd a céljaidat még év vége előtt. Ha bármelyik üzleti kapcsolat megromolna, válts módszert, hogy semmi se állhasson a karriered útjába. A tavaszi napéjegyenlőség környékén nagy szükséged lesz a kreativitásra. Fókuszálj a munkára, és ne a szerencsejátékokra. Biztosan akadnak emberek, akik ezt kifogásolják majd, de meglásd, a végén csak nyerni fogsz. November elején egy kis pénzügyi krízis billent ki az egyensúlyodból, a Hold pedig a Halak jegyében egy tesztnek vet alá, de ha visszafogod magad a költekezésben, minden jól végződik majd. Az ünnepek egy jóval nyugodtabb, stabilabb időszakot hoznak, szóval ne pánikolj, inkább gondosan tervezd meg a jövőt.

Egészség: a 2017-es év energikus, életteli időszakokat hoz. Az energiád egyre nő az év első hónapjaiban, nagyon lelkesít a gondolat, hogy minden célodtól csak egy karnyújtásnyira vagy. De jó lesz megosztanod az energiád a projektek között, melyekbe bekapcsolódsz. Láss hozzá valami sport- vagy relaxáló tevékenységhez, hogy fokozd a mentális és fizikai állóképességed. Figyelj azért oda, hogy ne hajszold túl magad, ugyanis a kimerültség hatással lesz a jó közérzetedre. Jövőben általában jó egészségnek örvendhetsz. Az egészséged a szeretteiddel áll összefüggésben, összpontosíts az élet pozitív oldalára. Év közepén felléphet valamilyen allergiás reakció, de fogproblémáid is adódhatnak. Vigyázz magadra! Amennyire teheted, kerüld a tejtermékeket és a húsféléket, vagy csak kis mennyiségben fogyaszd.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet