KezdőlapHoroszkópMárciusi horoszkóp 2024 - Egyes csillagjegyekre tiszta boldogság, másokra kolosszális szerencse vár

Márciusi horoszkóp 2024 – Egyes csillagjegyekre tiszta boldogság, másokra kolosszális szerencse vár

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Tudd meg, mit tartogatnak a csillagok a 12 csillagjegy számára a tavasz első hónapjára, 2024 márciusára, a szerelem, az anyagiak, az egészség és a karrier terén.

Kos

Ha az előző hónapban tele voltál lelkesedéssel, energiával és életkedvvel, 2024 márciusa inkább az önvizsgálat hónapja lesz, amikor hajlamos vagy egy kicsit visszavonulni a reflektorfényből, és magad felé és a lelked igényei felé fordulni. Ugyanakkor azon is elgondolkozol, hogy viszonyulsz a másokkal kialakított kapcsolataidhoz, legyen szó akár családról, barátokról vagy éppen szerelemről.

Nem halogatod tovább, hogy foglalkozz a sebekkel vagy a megválaszolatlan kérdésekkel, és az a szándékod, hogy tartós gyógyulást érj el. Megtanulod, mennyire fontosak a határok, és a hónap vége felé az önbizalmad is megnő. Mágnesként vonzod majd az embereket, és néhány hódítást is véghezviszel, anélkül, hogy feltétlenül szándékodban állna.

Bika

2024 márciusa mozgalmas és kihívásokkal teli hónap a számodra, különösen a szerelem terén. Egyes Bikák hajlamosak egy kicsit visszatekinteni a múltba, és a szívük mélyén visszatérnek olyan helyekre vagy akár olyan emberekhez, amik, vagy akik egykor fontosak voltak a számukra. De légy óvatos, mert nem tudod megváltoztatni a sorsodat, és nem élvezheted a szeretteiddel való újbóli kapcsolatteremtést, ha előbb nem változtatsz önmagadon, és nem ismered el azokat a hibákat és hiányosságokat, amikkel a múltban rendelkeztél.

A hónap vége felé lefoglalnak a rutinszerű tevékenységek és a munka, és fontolóra veszed, hogy változtatásokat hajtasz végre ezen a területen, és új irányban haladsz tovább. Ha meghívást kapsz, hogy néhány napra külföldre utazz, ne utasítsd vissza ezt a lehetőséget, ez a kiruccanás segít jobban tisztázni a gondolataidat és az érzéseidet.

Ikrek

2024 márciusa az Ikrek számára a jótékony és produktív energiák hónapja. Változás van a levegőben, ezért optimista, bátor és reményteljes vagy, különösen, ha a horizonton megjelenő új lehetőségekről van szó, amelyekkel valóra válthatod régi álmaidat. Szakmai szempontból a munkahelyeden gyakran találod magad hatalmi vagy vezetői pozícióban, tudatában annak, hogy ezúttal te alkotod a játékszabályokat és te határozod meg az irányokat. Személyes téren az Ikrek rezgése most magas, és úgy érzik, hogy összhangban vannak az életcéljukkal, ezért minden elszántságukat beleadják bizonyos cselekedetek és tervek megvalósításába.A csillagjegy szülöttei közül egyesek lezárnak néhány olyan fejezetet a szerelemben, ami zárt ajtónak bizonyult a számukra, másrészt viszont úgy érzik, mintha újjászületnének, és bíznak abban, hogy hamarosan találkoznak valakivel, aki tökéletesen kiegészíti őket. A hónap utolsó hetében pedig valóban részük lehet sorsszerű találkozásokban.

Rák

A Rákok lassan, de biztosan kilábalnak az év első két hónapjának viszonylagos tehetetlenségéből, és visszanyerik személyes erejüket, valamint az álmodozás és a reménykedés képességét. Emellett a csillagok most szerencsés fordulatot tartogatnak a jegy szülöttei számára. 2024 márciusának első két hetében mintha rózsaszín felhőkön járnának. Bármit is vesznek a fejükbe, sikerrel járnak, és nagy valószínűséggel új, a szenvedélyeikkel vagy hobbijaikkal kapcsolatos projektekbe kezdhetnek.

A jegy szülöttei közül néhányan visszaülnek az iskolapadba, továbbképzik magukat, vagy új spirituális gyakorlatokkal ismerkednek meg, amelyek jobban összhangba hozzák őket önmagukkal. Azok a Rákok, akik házasok vagy állandó kapcsolatban élnek, teljes harmóniában vannak a párjukkal, és a hónap elejétől kezdve meglepetések várnak rájuk a szerelemben, akár új szintre is emelhetik a kapcsolatukat.

Oroszlán

Bár sok feladatot kell teljesítenie, és a külső nyomás sem elhanyagolandó, 2024 márciusában az Oroszlánnak lehetősége nyílik arra, hogy még inkább felfedezze kalandvágyát, a kíváncsiság tüzét és azokat a szenvedélyeket, amelyeket eddig elhanyagolt szakmai és személyes ambíciói javára. Így az Oroszlán hajlamos arra, hogy kilépjen a társasági életből, és szenvedélyesebben foglalkozzon azzal, ami közvetlenül az élete színpadán történik vagy történhet, ahol már elfelejtette, milyen érzés is főszereplőnek lenni.

Ezért most nemet mond bizonyos dolgokra a kollégáinak vagy a barátainak, és határozottan meghúz néhány egészséges határt, hogy levegőhöz jusson és feltöltődhessen. Élettársával az Oroszlán jobban felfedezi az igazi intimitás fogalmát, és megosztja vele gondolatait, érzéseit és félelmeit, felfedve sebezhetőségét. Úgy érzi, hogy szeretik és elfogadják olyannak, amilyen.

Szűz

A március nem akárhogy telik el a Szűz számára, az a vágy élteti, hogy rendet tegyen érzelmi és személyes életében, és csak azt tartsa meg benne, ami a fejlődését szolgálja és táplálja a lelkét. Így a jegy szülötteinek most őszinte szándéka, hogy javítsanak a párjukkal való kapcsolatukon, megtalálják a közös boldogságot, tegyenek néhány lépést előre, és olyan felelősséget vállaljanak, amitől eddig tartottak. A csillagok együttállása miatt most a Szűz úgy érzi, készen áll a következő lépésre, és fontolóra veszi akár a házasságot vagy a gyerekvállalást is.

Emellett néhány Szűz ebben a hónapban kísértést érez arra, hogy többet költsön, vagy újrakezdjen néhány, az egészségére káros szenvedélyt/szokást, ezért fontos óvakodni a túlzásoktól. A mértékletesség a lelki béke kulcsa ebben a hónapban.

Mérleg

A Vénusz és a Mars hatásának köszönhetően a Mérlegek számára ebben a hónapban a kreativitás és az új kapcsolatok kialakítása új csúcsokat ér el. Más szóval, beteljesülést és elégedettséget találsz a rutinszerű munkahelyi tevékenységeidben vagy a kollégáiddal kialakított kapcsolatokban. Bizonyos projektekben vagy a munka olyan aspektusaiban osztoztok, amelyeket igazán élvezel, és ez a jótékony energia, amelyben mindenki elégedett és csodálja a másik munkáját, egyszerűen hihetetlen, és rendkívüli érzéssel tölt el. Van érzéked a munkádhoz, úgy érzed, hogy megbecsülnek, és teljes szívedből átéled a saját magad építette élet apró örömeit.

Személyes téren 2024 márciusa mesés időszak, és kedvez a romantikus találkozásoknak, sok új és érdekes emberrel fogsz megismerkedni, ha egyedülálló vagy. Csak arra figyelj, hogy őszintén feltárd az érzelmi igényeidet, és kezdettől fogva egészséges határokat szabj.

Skorpió

A Skorpió életében és szívében szükség van egy alapos és szigorú megtisztulásra, valamint mindazon aspektusok gondos vizsgálatára, amelyek lángra lobbanthatják az öröm szikráját. Annak ellenére, hogy természetednél fogva szenvedélyesen vágsz bele mindenbe, a múltbeli tapasztalatok kiszipolyozták a lelkedet, és elvették az életkedvedet. De most készülj fel egy kisebb utazásra az önfelfedezés és a megerősödés felé.

A te feladatod 2024 márciusában, hogy megszabadítsd magad mindattól, ami nem tesz jót neked, hogy egészségesebb döntéseket hozz, és ezáltal boldogabb és elégedettebb lehess.

Ha szülő vagy, a hónap második felében erőfeszítéseid egy részét arra irányíthatod, hogy megerősítsd a köteléket a gyerekeiddel, de az is lehet, hogy egy másik, fiatalabb családtaggal, testvérrel vagy unokatestvérrel építesz mélyebb kapcsolatot. Ugyanakkor valószínűleg néhány rejtett igazság is feltárul előtted.

Nyilas

2024 márciusa a Nyilasok számára karmikusan terhelt hónap, amikor meg kell osztaniuk az idejüket a saját egészségükre vonatkozó megoldások keresése és a családjukról való gondoskodás között. Ebben az időszakban érzékenyebb, feszültebb vagy, és bizonyos mértékig hatással vannak rád családtagjaid vagy szeretteid hangulatai vagy hangulatingadozásai. Próbálj meg minél jobban elvonatkoztatni ettől, ugyanakkor foglalkozz aktívan azokkal a kérdésekkel, amelyek a családoddal való viták forrását jelentik. A Merkúr sikert hoz a kommunikációban, úgyhogy ne aggódj, jól átvészeled ezt az időszakot.

Amikor mások meggyőzéséről van szó, nagyon diplomatikus vagy, és nagyfokú visszafogottságot és tapintatot tanúsítasz. Március vége a pénzzel és a szerelemmel kapcsolatos új lehetőségeket hoz, sok bókot, ajándékot, kényeztető pillanatot és elismerést kapsz azoktól, akik szeretnek téged, és ezt ki is akarják mutatni.

Bak

Olyan belső csatákat vívtál, amelyekről talán senkinek sem beszéltél, de most itt az ideje, hogy lazíts, és nyíltan beszélj ezekről, ha készen állsz rá. Ami az egészséget illeti, olyan megoldást vagy kezelést találsz, ami segít megoldani egy régebb óta fennálló problémát, felélénkít, sőt, valósággal megfiatalít és visszaadja az életkedvedet.

Kötelességednek érzed, hogy minden pillanatot megragadj, és bár nyakig benne vagy szakmai és családi tevékenységeidben és kötelességeidben, arra is találsz időt, hogy átéld az élet apró örömeit, miközben megengeded magadnak, hogy álmodozz.

Ráadásul szeretteid a legjobb tudásuk szerint támogatnak téged ebben az öngyógyítási folyamatban. Március közepén tele vagy inspirációval, és az Univerzum új élményeket tartogat a számodra, amelyeknek célja, hogy elmélyítsd a képességeidet, és a jelen pillanatra koncentrálj.

Vízöntő

A Vízöntő asztrológiai térképén sok stratégiailag elhelyezett bolygó van, és közülük jó néhány az egóval, a nyereség házával és azzal kapcsolatos, ahogyan ez a jegy értékeli önmagát. Ezért mondhatjuk, hogy ez az ideális időszak a Vízöntő számára, hogy határozottabb és magabiztosabb legyen, jobban értékelje saját értékét és képességeit, és jobban kiálljon a jogaiért, vagy követelje azt, amit megérdemel. Az álmaid hamarosan valóra válnak, ha kitartasz mellettük és nem adod fel önmagadat. Megkaphatod a megérdemelt fizetésemelést, a házat, amiről régóta álmodtál, vagy az egészséges életet, amire vágysz, már csak néhány lépést kell megtenned ennek érdekében.

Nem számít, mennyire idealista vagy, mennyire visszariadsz a pénzügyi és szakmai előrelépéshez szükséges lépések megtételétől, itt az ideje, hogy kiállj önmagadért, konkrét lépéseket tegyél, ha szükséges, fektess be, vállalkozz egy merész tervre, vagy kezdj bele abba a projektbe, amiről már egy ideje gondolkodtál, de még nem valósítottad meg azt. Személyes szinten a párod testben-lélekben támogat téged mindenben, amibe belevágsz és amiben hiszel.

Halak

2024 márciusa a Halak számára a szerelem, a szenvedély és az intimitás hónapja, és célja, hogy felélénkítse azokat a szerelmi történeteket, amelyek erősnek, tartósnak és stabilnak bizonyultak. Az előző hónapok a Halak számára a kapcsolatok terén próbatételt jelentettek, sok családi esemény történt, amelyek talán túlterhelték a jegy szülötteit. 2024 márciusa azonban több békét ígér személyes és családi szinten a korábbi hónapok destabilizációja nélkül. Sőt, jó híreket kaphatsz távolabbi rokonoktól, külföldön élő családtagoktól.

Szakmailag fontos, hogy meghatározd, mi a fontos számodra ebben az időszakban, és akár nemet is mondhatsz néhány olyan ajánlatra, amelyek ugyan kiválónak tűnnek, de nem illeszkednek hosszú távú elképzeléseidhez vagy prioritásaidhoz életed ezen szakaszában. Ugyanakkor 2024 márciusa arra is jó alkalom, hogy figyelmedet életed spirituális oldalára fordítsd, vagy akár felkeress egy olyan szent helyet, ahol közelebb érzed magadat az isteni energiákhoz.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet