KezdőlapHoroszkópMérleg Horoszkóp 2017

Mérleg Horoszkóp 2017

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Társadalmi- és magánélet: 2017 új események sorozatát ígéri. Sok változásra számíthatsz, melyeket eddig csak halasztottál. Béke és nyugalom kíséri az utadat, az energiád pedig jól jön az új helyzetek kezeléséhez. Végre valóra tudod váltani a vágyaidat. Diplomatikusnak kell lenned mindenben. Az év közepén valószínű, hogy egy kis szünetre lesz szükséged. 2017 második felétől csapatmunka vár rád, amely sok pozitív élménnyel és óriási előnnyel jár. De vigyázz arra, hogy csak annyit vállalj magadra, amennyit el tudsz bírni. Ne ígérj hamis dolgokat, és igyekezz megőrizni az egyensúlyt a magánélet és a munka között.

Szerelem és párkapcsolat: 2017 tucatnyi szenvedélyes pillanatot tartogat számodra. Lesznek viszont nehéz időszakok is, amikor nem tudod megállapítani, hogy a párod szeret-e igazán vagy sem. Az év sok vidámsággal indul, a romantika kulcsa kettőtök között pedig a meggyőzés lesz. Késztetést fogsz érezni arra, hogy átlépd bizonyos határaidat. Jó lesz, ha uralni tudod ezeket a pillanatokat. Oszd meg a titkaidat a szeretett személlyel. Minden álmod valóra válthatod 2017-ben. Radikális változásokra is számíthatsz az év vége felé, amikor a párkapcsolatod és a terveid új színt kapnak.

Amennyiben egyedülálló vagy, az év bensőséges pillanatokkal indul számodra. Mégis ezek csak jelentéktelen flörtölések maradnak, semmi komolyhoz nem vezetnek. Egy romantikus randevú egy szép barátsággá fejlődhet anélkül, hogy észrevennéd. Míg valaki, akiről azt hitted, ideális partner lenne, kiderül, túl sok a hibája ahhoz, hogy folytassátok a viszonyt. Arra viszont semmiképp se számíts, hogy olyan szerelmi kapcsolatba botlasz, mint a mesékben. A Hold és a Mars kereszteződése a Mérleg jegyében segít abban, hogy hatékonyabban kommunikálj, így nagy lépést tehettek meg előre, de később már jön is a visszavágó: a Szaturnusz és a Nap a Skorpió jegyében zűrzavarokat kelt november folyamán, így sok vitára és akadályra kell számítanod ebben az időszakban. Nem lesz könnyű túllépnetek rajta, de az empátia és az akarat nagyban segít majd megoldani a gondokat.

Karrier és pénzügyek: 2017-ben könnyű lesz megerősítened a pozíciód a munkahelyen. Lehet, hogy a megszokottnál kicsivel agresszívebben lépsz fel, de mindenképp megtérülnek a sikereid. Olyan projekteket indítasz útnak, melyekkel már rég nem foglalkoztál. Mielőtt új partnerségbe kezdenél, ajánlott kiderítened minden szükséges infót a másik félről. Bizonyos személyek a környezetedben kimutatják majd a foguk fehérjét a nehezebb pillanataidban. De vigyázz! Tedd magad láthatóvá a munkahelyen, és igyekezz jó benyomást kelteni. A feletteseid és a kollégáid melletted állnak majd ebben az időszakban. Kerüld az elhamarkodott döntéseket az év első felében. Ami a pénzügyeidet illeti, 2017 stabil évnek bizonyul. Némi külső segítséggel, sikerül megteremtened ezt az egyensúlyt. Ennek érdekében viszont le kell mondanod bizonyos dolgokról, melyek fontosak a számodra. Az év ugyanakkor jó lehetőségeket kínál a termékeny befektetésekre. Hosszútávú döntéseket is hozhatsz most, hogy megvan hozzá a szükséges anyagi fedezeted. Az év végén pedig már learathatod az első babérokat.

Egészség: jövőben sem fogsz megszabadulni az egészségügyi problémáktól. A fizikai és a szellemi állapotod fog ezúttal sakkban tartani. De ne veszítsd el a reményt, maradj nyugton, tartsd kordában az érzelmeidet, és nézd a pohár teli oldalát. Az év folyamán visszanyered a fizikai egészséged, viszont a szellemi jóléted továbbra is segítségre szorul. Szakíts időt a pihenésre, menj spirituális képzésekre. Ajánlott, hogy visszavonulj egy időre, főként az év közepén. A meditáció, a kiegyensúlyozott diéta és a gyakorlatok segíteni fognak abban, hogy év végére újra csúcsformában lehess. Igyekezz nem elveszíteni a bizalmadat.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet