KezdőlapHoroszkópNyilas horoszkóp 2017

Nyilas horoszkóp 2017

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Társadalmi- és magánélet: 2017-ben arra kapcsolsz rá, hogy fejleszd önmagad. Heves késztetést érzel arra, hogy tanulj, semmint arra, hogy beletemetkezz a rutinba, mint ahogy azt eddig tetted. Minden tetted a jövődet szolgálja, és jobb rálátásod lesz az életedre, mint valaha. Sokkal érettebben gondolkodsz, fontos döntéseket hozol, melyek a jövőbeli kapcsolataidra lesznek nagy hatással. Ne habozz azon, hogy eltávolítsd az életedből azokat, akik a szabadságod, függetlenséged és személyes fejlődésed útjában állnak. A befektetett energiád év végére eredményeket hoz, te pedig örülhetsz a változások első gyümölcseinek.

Szerelem és párkapcsolat: 2017-ben a szerelmi életed válságba kerül. A birtoklási vágyad és az érzéketlenséged komoly gondokat okoz majd a kapcsolatodban. Jobban teszed, ha megbeszéled a dolgokat a partnereddel, és tedd félre a nézeteltéréseket, melyek megronthatják a viszonyt. Az év közepe felé megváltoznak a nézeteid a szerelmi életedről. Ha nem vagy elégedett a jelenlegi kapcsolatoddal, új után fogsz nézni, ettől pedig nagy lesz a fluktuáció a hálószobádban. Az év végére végre kitisztul a fejedben, mit is szeretnél egy kapcsolattól, így sokkal több önbizalommal állsz elébe az új lehetőségeknek, és nem befolyásolnak már a múltbeli emlékek.

Amennyiben egyedülálló vagy, számodra a jövő esztendő bal lábbal indul. A kapcsolat, amelybe belekezdtél, nem halad sehová – a Vénusz és a Mars kvadrátjának köszönhetően a Bak és a Mérleg jegyében. Márciusban, amikor a Vénusz átvándorol a Vízöntő jegyébe, minden a feje tetejére áll: az új barátaidról ábrándozol. Annak függvényében, ahogy kommunikálsz, a randevúid tartósak és kellemesek lesznek. Az új kapcsolatodat a tűz jegyeinek aktivitása is felpezsdíti, főként augusztusban és szeptemberben. De légy figyelmes! Ne számíts valami sokra, rövid időn belül. A köztetek izzó láng nem éghet örökké ugyanolyan intenzitással, és ha rákapcsolnál, könnyen megégetheted magad. Be kell érned az inaktív időszakokkal is.

Karrier és pénzügyek: 2017-ben nagy hasznát veszed az információszerző és -feldolgozó képességednek. Gyorsan haladsz előre a ranglétrán, hála a lendületnek, melyet a bátorságod és az élénkséged kölcsönöz neked. Ezek segítenek át az akadályokon is. Megmutatod, mennyire fontos vagy a munkahelyen – ez lesz a legfontosabb elfoglaltságod, de vigyázz arra, hogy ne hajtsd túl magad. A kollégáid nem lesznek olyan lelkesek, mint te, és jobb, ha ezt figyelmen kívül is hagyod, egyébként pesszimistává válsz, és a rossz eredményeket is bevonzod. Az év közepén lehet, hogy szabadságot kell venned, egészségügyi problémák miatt. Meg kell tanulnod, miként hagyd a hátad mögött a gondokat a siker érdekében, úgy a szakmában, mint a magánéletben. Minden bizonnyal lesz pár lecke, amit meg kell tanulnod az év folyamán. Ami a pénzügyeidet illeti, gazdag évnek nézel elébe. Kiváló ügyességgel kezeled a büdzsédet, és könnyedén eléred az anyagi céljaidat, de óvatosan kell bánnod a kiadásokkal. Az év második felében el kell végezned pár számítást, és át kell gondolnod kicsit a költekezést. A családi kiadásaid viszont jelentősen megnőnek. Ezek ellenére, jó évre számíthatsz anyagilag, 2017 vége pedig olyan nyereséghez is hozzájuttathat, amire nem számítottál. Szóval dőlj hátra, és szusszanj fel!

Egészség: 2017 szinte minden energiádat felemészti. Alig lesz időd pihenni, kikapcsolódni vagy szórakozni. Nem okos dolog túlhajszolnod magad, hisz az egészséged rovására megy majd. A legjobb tanács, amit a csillagok adhatnak, hogy a maroknyi szabadidődben a hobbiidba, kikapcsoló tevékenységekbe temetkezz. Ne veszítsd el a reményt, légy optimista, ha az apró egészségügyi gondok bosszúságot okoznak. Igyekezz a jövőre összpontosítani, és ne engedd, hogy némi nátha vagy kimerültség a földre teperjen.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet