KezdőlapHoroszkópOroszlán Horoszkóp 2017

Oroszlán Horoszkóp 2017

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Társadalmi- és magánélet: 2017-ben minden úgy megy majd, mint a karikacsapás, legalábbis, ami az erőforrásokat, az energiát és az ötleteket illeti. Megtanulod, hogy az egyszerű dolgok is szépek, bár te az a típus vagy, aki a többet szereti. Hallatnod kell a hangod, és szembe kell szállnod a rád váró problémákkal. Sok olyan alkalom adódik, amelyekből tanulhatsz valami újat magadról és a körülötted lévőkről. Nem szabad vakon megbíznod senkiben, még a hozzád közel állókban sem, hisz nem tudhatod előre, honnan zúdulnak rád a gondok. Jobb, ha diszkrét vagy és válogatósabb. Biztosíts magadnak elegendő szabadságot úgy a szakmai-, mint a magánéletben. Nem kell új döntéseket hoznod az év közepéig. Meg kell tanulnod azt is, hogy bízz a megérzéseidben és az ösztöneidben. Lehet, hogy keményen kell dolgoznod azért, hogy uralhasd a neked járó személyes teret.

Szerelem és párkapcsolat: 2017-ben rengeteg szeretetet és figyelmet kapsz a szeretteidtől, akiket te is kényeztethetsz majd. Az év számodra a családról fog szólni. A szerelmi életedben akadályokba ütközhetsz, de ha időben felfedezed, könnyen megoldhatod őket. Ne próbálj egyéb konfliktusokat szítani, inkább tanulj meg kommunikálni a partnereddel, és tégy meg mindent, hogy kiengesztelhesd. Számos alkalom adódik, hogy közeledj a párodhoz. Sokkal romantikusabb, odaadóbb leszel, főként az év második felében. Együtt beszélitek meg a jövőre néző terveiteket, ez pedig nagy segítségére lesz azok megvalósításában. Az év vége apróbb összezördüléseket hoz, melyeket egykettőre elsimítasz, optimizmusodnak hála. A nyár beálltával nagyon erősnek érzitek a kapcsolatotokat, és családi hangulatra vágytok. Nem is lehet szebb közös cél, mint otthonosabbá, befogadóbbá tenni a lakást. A Jupiter az Oroszlán jegyében sok szerencsével ruházza fel a viszonyt. Ha problémák lépnek fel, két fej többre jut, mint egy!

Amennyiben egyedülálló vagy, forró pillanatok várnak rád, főként az év első felében. Ezek a kapcsolatok augusztus végére kihűlnek. A Jupiter a te jegyedben egyesül a Vénusszal – ez ragyogó hír a számodra. A benned rejtőző vadmacska előbújik, aminek csak kevesen tudnak majd ellenállni. Ha új barátokra leltél, csak rajtad múlik, hogy továbbra is felcsigázod az érdeklődésüket vagy sem, de ne nyomulj. A bolygók majd jeleket adnak arra, hogyan tartsd fenn a kívánt viszonyt. Eljön az idő arra, hogy magaddal is foglalkozz. A szemed pedig tartsd nyitva: a futó kapcsolatok közül valamelyik komolyra is fordulhat.

Karrier és pénzügyek: az év gondokkal indulhat. Bár a jövedelmed nőni fog, lesznek időszakok, amikor az sem lesz elég, amit keresel. Igyekezz kizárni az életedből a bizonytalanságot azzal, hogy újraelemzed a pénzügyi terveidet. Ha figyelmes vagy, meg tudsz takarítani egy kis pénzt a következő évekre. Meg kell tanulnod építő jelleggel kezelni a pénzt, ez nagy segítségedre lesz a jövőben. Az év második fele alkalmas lesz új üzletek megkötésére, de ne számítsd azonnali nyereségre. Sőt, nagy bevételekkel sem kell számolnod, viszont általában véve zűrmentes év áll előtted. A nyár beköszöntével beindulnak a dolgok, a kommunikációval sem lesz gond, ha a megfelelő személlyel beszélsz. A programod besűrűsödik, amikor tárgyalnod kell, de csak azért, mert egyes felek nem akarják teljesíteni a követelményeket. A te feladatod lesz, hogy ügyesen játssz ebben a játékban, ugyanis az anyagi helyzeted annak függvényében javul, hogy neked miként sikerül kiismerni az embereket, és miként tudod eladni magad. Az élet számodra jövőben egy iskola lesz, de ha tekintettel leszel az Oroszlán-önbizalmadra, rövidesen célba jutsz.

Egészség: az év nem épp a csúcsformádban köszönt rád, néhány enyhe bántalom fog bosszantani téged. Az év közepéig kihevered, és megszűnnek majd az ideg- és emésztőrendszeri panaszaid is. Figyelj viszont oda arra, hogy amit eszel, az ne legyen hatással az egészségedre. Jó lenne, ha gyökeresen megváltoztatnád az életstílusodat, és felhagynál a káros szenvedélyekkel. Továbbá egy kis szabadság a munkahelyen is jól jön majd, amikor időt szánhatsz a relaxálásra. Nem leszel ugyan a topon 2017-ben, de a pozitív hozzáállásod gyorsan lábra állít.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet