KezdőlapHoroszkópSkorpió Horoszkóp 2017

Skorpió Horoszkóp 2017

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Társadalmi- és magánélet: 2017 rendkívül izgalmas lesz számodra, mivel új perspektívákat tár fel előtted. Megszabadulsz olyan kínos helyzetektől, melyek nem hagytak nyugodni. Új lehetőségeket fedezel fel a szakmában és a magánéletedben egyaránt. Ebben az évben a fejlődés lesz a fő elfoglaltságod. Valóságos energiabomba leszel, melynek köszönhetően eléred minden célodat, melyet jövőben magad elé állítasz. Lezársz néhány olyan ügyet is, mely túl sok energiát emésztett fel az elmúlt években. Az év közepétől bizonyos félelmekkel és gondokkal kell megküzdened, melyeket jó lesz kordában tartanod, és nem túl sok figyelemmel illetned. Annál éberebbnek kell lenned viszont a lehetőségekre, melyeket könnyen elszalaszthatsz, ha nem vagy szemfüles. Légy bátor, birkózz meg az akadályokkal, és maradj higgadt. Nem szabad haragosnak lenned, hisz kitűnő évnek nézel elébe! Továbbá azt is fontos tudnod, hogy minden egyes információ, amihez jövőben hozzájutsz, nagy segítségedre lesz. Így tudsz felülkerekedni a bonyolult embereken úgy a munkahelyen, mint a magánéletben. Tartsd tehát nyitva a szemed, és hegyezd a füleid!

Szerelem és párkapcsolat: 2017-ben megtalálod a nagy szerelmet. De ne hallgass a rosszakaróidra, akik mindent elkövetnek majd, hogy tönkretegyék a kapcsolatot. Bármit is mondjanak, otthon szeretnek téged igazán. Felléphet néhány esemény is, ami megváltoztatja a szerelmi életed, de pozitívan kell reagálnod ezekre. Az év közepén romlik a romantikus és szenvedélyes oldalad, de ne engedd magad befolyásolni, és tartsd magad a saját elveidhez. Meglátod, vissza fogod hódítani a szeretett személyt. Ez az időszak tele lesz érzelmi és szenvedélyes pillanatokkal, melyek amilyen váratlanul bukkannak fel, épp oly váratlanul távoznak. A fontos az, hogy sikerrel lépj túl rajtuk.

Amennyiben egyedülálló vagy, 2017 számodra csupa kétely lesz. Nem vagy biztos abban, hogy akivel találkozol vagy találkoznál, valóban érdeklődik utánad, de azt sem hiszed, hogy másvalaki vonja el a figyelmét. Az év első három hónapjában a Hold és a Vénusz a Bak jegyében vegyes jelzéseket küld feléd arról a személyről, aki iránt érdeklődsz. Bár azt fogod érezni, gyakrabban kell kifejezned az érzéseidet, nem tudod mindig kiszámítani, hogy azokat úgy is fogják értelmezni, ahogy kell. Mihelyt a Vénusz a Halak jegyébe lép, áprilisban, ki kell lépned a komfortzónádból, és ezt inkább elfogadható jónak, mint igazi szükségességnek tekinted. Októberben a Hold, a Nap és a Vénusz is a Skorpió jegyében lesz, ez pedig új lehetőségeket nyit meg előtted. Ebben az időszakban felpörög köztetek a kémia, vagy egy olyan személybe botlasz, ami teljesen levesz majd a lábadról. Csakis rajtad áll, mit választasz.

Karrier és pénzügyek: 2017-ben gond nélkül legyőzheted a riválisaidat. Eljött az idő arra, hogy visszavágj. De ne elégedj meg ennyivel, nagyon erősnek kell lenned ahhoz, hogy a legnehezebb akadályokat is leküzdd. Meglásd, minden erőfeszítés a javadat szolgálja, ezért optimistának kell lenned. Ha arra összpontosítasz, amit tenned kell, és hűséges maradsz, a feletteseid felfigyelnek rád. Ennek ellenére, az év közepén nézeteltérések jelentkezhetnek, melyekre nem számítottál. De ha újraértelmezed a munkamódszered, visszatalálsz a jó útra. Állj készen az alkukötésre, ha a feszültség túllép a korlátokon, és év végén még fizetésemelést is kérhetsz, vagy a bónuszt, amire régóta vártál.

Továbbá fel kell készülnöd arra is, hogy megvédd a nézőpontodat, ha szükséges lesz! Az év folyamán a szerencse is melletted áll, így sokkal könnyebb dolgod lesz, mint hitted. Mivel jobb lesz a bevételed, simán átjutsz a pénzügyi mélypontokon. Felléphetnek ugyan apró gondok e téren, de szinte észrevétlenül átsiklasz fölöttük. Az év második felében kénytelen leszel átgondolni a költségvetésed és a terveid, csak hogy készen állj a változásokra. Bizonyos családi események kiadásokkal járnak majd, de ezek sem zökkentenek ki az anyagi egyensúlyból.

Egészség: 2017 kiváló egészségben talál, de attól még vigyáznod kell magadra, és kerüld az ülőmunkát. Lesz néhány időszak az év folyamán, amikor túl sok energiát kell belefektetned bizonyos problémák megoldásába, így fáradtnak, kimerültnek érezheted magad, és több pihenésre lesz szükséged. Nagyobb hangsúlyt kell fektetned az egészségedre, és pozitívan kell hozzáállnod a dolgokhoz, ez sokban segít majd feldobódni. Ne terheld túl magad, és kövess kiegyensúlyozott étrendet, vigyázva a zsírokkal és a szénhidráttal.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet