KezdőlapHoroszkópSzűz Horoszkóp 2017

Szűz Horoszkóp 2017

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Társadalmi- és magánélet: 2017 számodra a lehető legpozitívabb év lesz! Felnőttként gondolkodsz, a figyelmed középpontjában pedig a családod és a barátok kapnak helyet. Az energia és az optimizmus vesz téged körül, és év végéig elkísér. A legjobb időszak nyílik meg előtted arra, hogy magadba szállj, hogy megtaláld önmagad és a lelki utadat, amelyet követned kell. Ha tanácsokkal látnak el téged, gondold át kétszer, még mielőtt gyakorlatba ültetnéd. Lesznek események, melyek kizökkentenek ebből az érzelmi és fizikai egyensúlyból, de ha jó döntéseket hozol, és nem hamarkodod el, az idő a javadra lesz és mindent megold. Légy szemfüles minden lehetséges kiútra ebből a problémából. Oszd meg az ötleteidet, tedd közszemlére a kreativitásod, és biztos elismerésre számíthatsz.

Szerelem és párkapcsolat: 2017-ben a szerelmi életed simán és gondmentesen zajlik majd. A mindennapjaidat átitatja a pozitív hozzáállás, és sokat tanulsz a múltad hibáiból. Ne habozz megosztani a gondolataid a szeretett személlyel, és kérd ki bátran a véleményét. Próbáld megérteni a nézőpontját, a véleményét, hogy mit szeret és mit nem. Bizonyosodj meg afelől, hogy pontosan fogalmazol az elveidről és a véleményedről. Új perspektívából tekinthetsz a kapcsolatodra jövőben. Kiváló alkalom adódik arra, hogy változásokat hozz a viszonyba, főként hogy már ezen agyalsz egy ideje. Nagyjából az év második felétől számíthatsz arra, hogy a kapcsolatot elárasztja a romantika és a szenvedély. Ebben az időszakban ne hozz racionális döntéseket. Hallgass inkább a szívedre, minthogy az eszednek fogadj szót. 2017 vége érzelmi változásokkal vár, de könnyen átvészeled majd. Egyébként sokkal bensőségesebben vonzódtok majd egymáshoz a partnereddel, ugyanazokat az elveket osztjátok, amitől még közelebb fogjátok érezni magatokat egymáshoz. Erre júniusban kerül sor, ettől kezdve pedig egyre izgalmasabbá válnak a lelki dolgaitok.

Amennyiben egyedülálló vagy, jövőben inkább begubóznál, mintsem randiznál. Ezt a Nap és a Hold jelenléte okozza a Bak jegyében, miközben a Hold a Marssal alkot házat a Mérlegben. Minden feléd irányuló jelet akként értelmezel, hogy társat kell találnod magadnak, erre pedig ideális alkalom adódik az év elején. A Neptunusz jelenléte a Halakban felpörgeti az eseményeket, és arra ébredsz majd, hogy az új viszonyaid gyorsabban haladnak előre, mint gondolnád. De azért még lassíthatsz is. Az új barátságok biztonságban lesznek, kivéve ha úgy tervezel a jövőre, hogy még te sem tudod pontosan, mit akarsz. Amennyiben valami életre szólót építenél, akkor ne állj meg az út felénél, és lépj vissza! Lehetőséged lesz arra is, hogy tesztnek vesd alá a viszonyt, miközben te ragyogóan érzed magad. Ezt csakis úgy érheted el, hogy nem engeded meg másoknak, hogy rád kényszerítsék az elköteleződést, főként ha azokra még egyikőtök sem áll készen.

Karrier és pénzügyek: 2017 anyagi kielégülést hoz számodra. Alkalmad adódik arra, hogy megerősítsd a pozíciód, és hogy új üzleti kapcsolatokat hozz létre. A szerencse és a jólét az oldaladon áll, tehát minden, amit megérintesz, arannyá válik. Vigyázz azonban arra, hogy ne terjeszd ki az ötleteidet a kollégáidra és a feletteseidre, fontos, hogy kikérd előbb az ő véleményüket is. Jó lesz, ha elkerülöd a nyílt összetűzéseket és a vitákat azon a területen, amelyben tevékenykedsz, ugyanis ezek rossz hatással lehetnek a jövőbeli terveidre. Kiderülhetnek olyan dolgok, melyek eddig rejtettek voltak előtted, de ne sokkolj be, nem érintenek téged. Igyekezz tanulni a hibáidból. Az év második felében lehetőséged nyílik arra, hogy változtass, és új üzletbe kezdj. Nem számít, mi is az, hisz az év végén mindenképp kaszálni fogsz. Az év folyamán megtanulsz minden lehetséges pénzügyi trükköt és trendet, ami a biztos nyereség felé vezet téged. Elsajátítod, miként javítsd ki a hibáidat, melyek eddig a büdzsédet kopasztották, jövőben minden eszköz megadatik ehhez. Stabil jövedelemre számíthatsz, ami lehetővé teszi, hogy törleszd az adósságaidat, és még egy kis kényeztetésre is futja. De semmiképp se ess a kísértések csapdájába. Jobban teszed, ha ésszerű döntéseket hozol, higgadtan és nyugodt környezetben, ugyanis a megfontolatlan kiadások később kirázhatnak a nadrágodból. Tudatában kell lenned annak, hogy a pénzügyi helyzeted mindig aznap lényeges, és azzal nem teszel rosszat, ha megtakarítasz egy kis összeget, sőt! A jövőben felment a gondok alól. Amennyiben jelenleg van állásod, és elégedett vagy vele, ráébredhetsz, hogy bizonyos dolgokat túlzásba viszel. Nem bírod elviselni a kollégáidat, és minden új kiadástól görcsöt kapsz. Szerencsére az év vége több türelmet hoz számodra, így rendezni tudod magadban ezeket a dühkitöréseket. Ha felbukkanna egy kényes probléma, jusson eszedbe, hogy csigavérrel is kiválóan boldogulsz majd.

Egészség: 2017-ben jól állsz majd az érzelmi és a mentális egészségeddel. Fontos, hogy megőrizd az optimizmusod. Vigyázz a táplálkozással, főként a diétákkal, és nem ártana elvégezned pár tornagyakorlatot. Ezzel csak jobbá teszed az egészségedet. Bár képtelen leszel ellenállni az ínyencségeknek, fontos hogy vigyázz magadra. Az év második felében szabadságra kell menned, mivel a stressz és a feszültség ledönt a lábadról. Próbáld meg helyreállítani az egyensúlyt a munka és a magánéleted között – ez sokban segít majd felépülni. Fókuszáld az energiád az igazán fontos dolgokra, és máris jobb egészségnek örvendhetsz.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet