Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Szaturnusz, Mars és Uránusz megértőbb lesz ebben az évben, ez pedig számos előnyt hoz majd a Vízöntő jegyében születetteknek. Megszabadulsz pár nehéz, nyomasztó tehertől, amely a múltban kísértett és annak ellenére, hogy szembe  kell majd szállj másokkal, könnyebben és gyorsabban túllépsz mindenen és éled az életed. A tavalyi évek gyümölcseit most szüreteled. Számos lehetőségre lesz kilátás, amelyeket maximálisan kihasználsz majd.

Munka

Ez az év racionális téren zsúfoltnak ígérkezik. Olyan helyzetek teremtődnek, amelyek segítségével kitágíthatod ismereteidet és új kapcsolatokra teszel szert. Egy ciklus végén vagy és épp itt az idő, hogy az instabil dolgokat lezárd. 2011 májusától új lehetőségek kínálkoznak, amelyek segítségével aktivitásaidat tudod majd kibontakoztatni, valamint új projekteket indíthatsz. Találkozásaid az együttműködő partnerekkel sokkal nyugodtabbak lesznek. Diplomatikusabb leszel mint általában. A csapatmunka ősszel elengedhetetlen. Ha úgy dolgozol, ahogy kell hosszú távon kamatoztathatod ennek előnyeit.

Szerelem

Az a stabilitás amelyet az érzelmi kapcsolat nyújt számodra mindennél fontosabb lesz 2011-ben. A Neptun hatásai elgyengítenek és aggodalmakat keltenek, amelyek védelmi mechanizmust indítanak be szerelmeddel szemben, konstruktív módon. A csillagok állásának köszönhetően könnyebben kifejezed majd magad szerelemben. Ugyanakkor a már régebb beindult változások most gyümölcsöznek. Az év első felében a szerelmi életedben nyugodtság mutatkozik. Gyengédebb és megértőbb vagy partnereddel szemben, ez pedig harmóniát eredményez a párkapcsolatodban. Tavasszal ne próbálj meg hidegebbnek tűnni. Ha egyedülálló vagy új ajtók nyílnak ki. A szerelem első látásra tényleg létezik. Ne légy szégyenlős. Ősszel, annak köszönhetően, hogy nagyon nyitott vagy, az emberek észreveszik gyengéidet és profitálni akarnak majd belőle.

Pénz

Ebben az évben rendet teszel pénzügyi és adminisztratív ügyeidben. A Neptun hatásának köszönhetően nehéz szituációkat értékelhetsz le. Szerencsére a Szaturnusz helyreállítja az egyensúlyt, ennek köszönhetően hibáidat még időben kijavíthatod. Realitásod a legnagyobb erősséged. Az ész dönt a bizonytalan szituációkkal szemben. Készítsd elő a jövőbeni terveidet, mert számos előreláthatatlan szituáció érkezik életedbe.

Kapcsolatok

Tudod jól, ha valami idegesít nem segít az előrehaladásban, éppen ellenkezőleg. Minden aggodalmad, amely benned van keresztbe tesz. A Szaturnusz hatáskörzetébe kerülsz 2011-ben, ennek köszönhetően számos boldog és kellemes pillanatban lesz részed. A Neptun hatásainak köszönhetően megszabadulhatsz jó néhány pénzügyi problémádtól. Olyan kiegyensúlyzott pontot keresel az életedben, amely segít kiszabadulni a mindennapi problémákból és amely megoldásokkal érkezik. Kapcsolataidat és barátaidat ne hanyagold.

Egészség

A Jupiter tavalyi hatásai idén is érezhetőek lesznek, pozitív módon. Lassan-lassan észreveszed, hogy egyre több energiád lesz, ami legfőképpen a szociális téren jelentkezik. Relaxálj sokat és tölts minél több időt a szabadban. A feltöltődéshez olvass sokat és hallgass nyugtató, relaxáló zenét. A barátokkal való kiruccanások jelentősen meghozzák jókedved. Étkezésedben vezess be egészségesebb ételeket.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!