KezdőlapHoroszkópVízöntő Horoszkóp 2017

Vízöntő Horoszkóp 2017

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Társadalmi- és magánélet: talán nem fogod elhinni, de minden választ megkapsz a kérdéseidre, és elegendő időd lesz mindenre. Ha segítséget kérsz a környezetedtől, készülj fel arra, hogy nem azt fogod hallani, amit szeretnél. A Nap jelenlétének hatására a csillagképedben azt fogod érezni, hogy a logikád más a többiekénél, ennek dacára a a tetteidet mégis megalapozottnak tartod. Oda kell figyelned arra, mit csinálsz az év elején, és nem fogod beérni azzal, hogy mindenkit boldoggá tégy. Ahogy telik az idő, egyre több bátorítást kapsz a nem épp szabályszerű megoldásaidhoz. A barátaid el lesznek képedve, hogy a tanácsok, amiket adtál, tényleg működnek. Tehát, ha meg szeretnél tenni valamit, de az nem illik bele a szabályos keretekbe, ne utasítsd egyből vissza. December végén elérkezik a pillanat, amikor a megérzéseid és az ösztöneid nyomán csupa jókhoz jutsz.

Szerelem és párkapcsolat: nem kell sokat emésztened magad az év elején, ha a szeretett személlyel nem működnek jól a dolgok. A Vénusz a Bak jegyében arra ösztönöz, hogy praktikusabb legyél. Nem leszel valami együttműködő, és kompromisszumokat sem szeretnél, de esélyt kapsz arra, hogy még időben kifejezd az érzelmeidet, és figyelembe vedd a szerelmed érzéseit is. Egy kis erőfeszítéssel mindkettőtök részéről ismét egy hullámhosszra kerültök. Sosem lesz örök az egyetértés, de a gondolataitok kiegészítik egymást. A Nappal az Ikrek csillagképében alkalmad adódik arra, hogy két ellentétes hangot szólaltass meg, tökéletes összhangban, amelyet kevesen fognak érteni. A kapcsolatod újra sínen van, de ne agyalj azon, hogy vajon mitől.

Karrier és pénzügyek: az előtted álló évben nem lesz nehéz a szabályos kereteken kívül gondolkodni, nem mintha ez valaha is egy akadály lett volna számodra. Valójában a te szótáradban nem is létezik a szabály szó. Ahogy a munkahelyi problémákat megoldod, az egyesekben szkeptikus gondolatokat ébreszt. A Merkúr a Vízöntő jegyében míg másnak stagnálást okoz, addig nálad segítséget nyújt. A munka iránti hozzáállásod pozitív, és minden ötleted vonzó lesz mások számára. A pénzügyi helyzeted is irigylésre méltó, de nehézségekbe ütközöl abban, hogy miként költsd el ezt a pénzt. Még nem tudod, hogy 2017-ben inkább félretégy vagy elköltsd mind – ezt a Szaturnusz és az Uránusz közti konfliktus okozza. Júliusban, amikor a Jupiter az Oroszlán jegyébe lép, téged döntésre ösztönöz, mire te az is-is verziót választod. Mivel nem könnyen jutsz hozzá a pénzhez, decemberben ehhez méred majd a kiadásaidat.

Egészség: 2017 elején nyomasztani fog a jövő, ezért depressziós tünetek léphetnek fel nálad. Hagyj fel a borúlátó képzelgésekkel és a melankolikus önsajnálattal. Menj orvoshoz, ha úgy érzed, kellene, és ne légy önfejű. Amennyiben a csont-bajok és a reuma családi vonásnak számítanak, akkor jobb lesz már most utánanézned. Igyekezz előrelátó lenni. Ha leteper egy betegség, annak lelki oka lehet, szóval ne emészd többé magad, hessegesd el a negatív gondolatokat, takaríts ki belülről, de kívülről sem árt ám a méregtelenítés. Az év második felében érdemes lesz átgondolnod, mi is fontos a számodra. Ez jelentősen feldobja majd az egészségi állapotodat. Légy optimista, és pozitív változásokat eszközölj!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet