KezdőlapVilág12 nappal az esküvő után tudta meg a férj, hogy a felesége...

12 nappal az esküvő után tudta meg a férj, hogy a felesége valójába egy férfi, aki le akarja nyúlni a pénzét

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy indonéziai férfit sokkolt, amikor rájött, hogy a felesége, akivel 12 napja házasok, valójában egy nőnek álcázott férfi, aki azt tervezi, hogy minél több pénzt zsarol ki tőle, aztán eltűnik.

Az indonéz sajtó részletesen foglalkozott annak a 26 éves, csak nevének kezdőbetűivel, AK-val azonosított férfinak a különös esetével, aki a rendőrséghez fordult, miután megtudta, hogy a nő, akivel 12 napig volt házas, valójában férfi.

A pár az interneten ismerkedett meg, és miután egy darabig csak online kommunikáltak, elhatározták, hogy személyesen is találkoznak.

AK bevallotta, hogy első látásra beleszeretett leendő feleségébe, így a lánykérés gyorsan megtörtént. Visszatekintve a férfi rájött, hogy menyasszonya furcsán viselkedett, de fel sem merült benne a gyanú, hogy esetleg férfi lehet – írja a La Vanguardia.

A „nő”, aki Adinda Kanza Azzahra néven mutatkozott be, mindig fátyollal próbálta elrejteni az arcát, de a férfi azt hitte, hogy csak félénk, ami még jobban felkeltette az érdeklődését.

Amikor megkérte a kezét, Adinda ugyan azonnal igent mondott, de kijelentette, hogy csak vallási szertartást szeretne, nem jogi szertartást, mert az édesanyja meghalt, és az apjáról semmit sem tud, így nehézségeik lehetnének a hivatalos papírokkal. Ráadásul azt mondta, nincsenek rokonai vagy közeli barátai, akiket meghívhatna az esküvőre.

A vallási ceremónia után azonban Adinda továbbra is rejtegette az arcát, nem volt hajlandó a férfi családjával és a barátaival érintkezni, és különböző ürügyekkel halogatta az intim kapcsolatot a férjével.

AK beszélni kezdett a családjával, akik azonnal gyanút fogtak, hogy valami nincs rendben. A rokonok elkezdtek információkat keresni a „menyasszonyról”, és gyorsan felkutatták az apát, aki egy közeli városban élt. Ekkor derült ki, hogy Adinda valójában férfi.

Bár AK rendkívül zavarban volt a helyzet miatt, úgy döntött, a rendőrséghez fordul.

Adindát, akit hivatalosan az ESH monogrammal azonosítottak, kihallgatták a rendőrségen, és bevallotta a tervét, miszerint minél több pénzt próbál szerezni a „férjétől”, utána pedig eltűnt volna. ESH ellen vádat emeltek, és akár 4 év börtönbüntetésre is számíthat.

A rendőrség bűnügyi nyomozócsoportjának vezetője, Bripka Ridwan Taufik azt is elmondta az indonéz sajtónak, hogy ESH megjelenése valóban megtévesztően nőies. „Az esküvői fotókon valóban nőnek néz ki, és a hangja vékony, mint egy nőé” – mondta.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet