Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Mindannyiunknak meg kell tanulnunk megbecsülni a sokszínűséget a világunkban, mert sokan még mindig hajlamosak a külsejük alapján megítélni másokat.

Sajnos azokat a nőket, akiknek nem szokványos az arca, gyakran alábecsülik, sőt, ami még rosszabb, azok, akik a „szépség szakértőinek” tartják magukat, kigúnyolják őket a külsejük miatt. Nagy bátorság kell ahhoz, hogy ezek a nők elfogadják az egyediségüket, és felülkerekedjenek a komplexusaikon.

Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek ismernie kellene ezeket a csodálatos nőket, akik bebizonyították a világnak, hogy igenis gyönyörűek. Nagyszerű példát mutatnak mindazok számára, akik még mindig próbálnak megbékélni önmagukkal.

Ilka Brühl

Ilka Brühl egy ektodermális diszpláza nevű, viszonylag ritka genetikai rendellenességgel született, de nem engedte, hogy ez megtörje a lelkesedését. Azt mondja, küldetésének érzi, hogy emlékeztesse a világot arra, hogy minden emberi lény gyönyörű. Életének történetét képekben mutatja be az Instagramon.

Sophia Hadjipanteli

Sophia Hadjipanteli ciprusi modell, egyedülálló vonása miatt mindenhol jelen van a közösségi médiában. Összenőtt szemöldöke rendkívül népszerűvé tette őt, még híres divattervezők is felfigyeltek rá, és úgy gondolják, Sophiának sikerült megváltoztatnia a hagyományos szépségideálról alkotott nézeteket.

Swantje Paulina

Swantje Paulina soha nem próbálja meg elrejteni a szeplőit. Úgy tűnik, ez a lány valóban büszke arra az ajándékra, amit a természettől kapott, és az Instagramon több mint 200 ezer követője van, akiknek szintén úgy tetszik, ahogy van.

Mikayla Holmgren

Mikayla Holmgren az első Down-szindrómás nő, aki részt vett a Miss Minnesota USA szépségversenyen. 2 díjat is sikerült elnyernie, és világszerte milliókat inspirált álmaik követésére.

Em

Bár a vitiligós lány nem vállalta a valódi nevét, csodálatos képeket és motiváló idézeteket oszt meg az Instagramján, hogy ezzel inspiráljon másokat.

Tabria Majors

Tabria Majors plus-size modell, aki bebizonyította, hogy a teltebb idomú lányok is lehetnek ugyanolyan szexik és csinosak, mint a Victoria’s Secret angyalai. Barátjával együtt szórakoztató podcastokat készítenek arról, hogy mennyi bátorság is kell ahhoz, hogy valaki elfogadja önmagát.

Lotte Zuidema

Egy másik sikeres modell, a hagyományos szépségideáltól eltérő külsővel. A híres fotósok imádják Lottet, mondván, hogy szépsége, karizmája és egyénisége minden felvételen csodálatosan kitűnik.

Aleece Wilson

„Soha nem gondoltam, hogy elég csinos vagyok ahhoz, hogy modell legyek, mert soha nem láttam olyan modelleket, akik hasonlítottak volna rám.” – mondja Aleece Wilson, aki most a kifutók igazi sztárja, és olyan tervezők ruháit mutatja be, mint Alexander Wang és Marc Jacobs.

Simone Thompson

Simone Thompson megtanulta figyelmen kívül hagyni mások véleményét, és magabiztosan vállalta a külsejét. Az olyan népszerű márkák, mint a Puma, a Fendi, Marc Jacobs, a Miu Miu pedig nagyra értékelték ezt a hozzáállást.

Coralie Jouhier

Coralie Jouhier 28 éves francia modell, aki most teszi meg az első lépéseket a szakmában. Azt mondja, egyedi megjelenése miatt nem mindig van könnyű dolga, de nagyon büszke a bőrére és különleges hajszínére, amit a szüleitől örökölt.

Arina Lubiteleva

Ez az ukrán modell úgy véli, hogy tökéletlenségei valójában az előnyére válnak. Arina a saját példájával próbálja inspirálni a nem szokványos arcú tinédzserlányokat világszerte. Ez az oka annak, hogy nem próbálja meg elrejteni a szokványosnál nagyobb füleit, és magabiztosan pózol a divatmagazinok képein.

Luna Schulze

A fogai közötti rés miatt a bájos Luna Schulze nem érzi kényelmetlenül magát, és ez nem akadályozza meg abban, hogy bátran mosolyogjon. Jelenleg a UNIQUE MODELS ügynökség egyik modellje.

Ashley Soto

12 éves korában vitiligót diagnosztizáltak nála. Ashley azt mondja, hogy tizenéves korában sokat gúnyolták a külseje miatt, de fokozatosan megtanulta elfogadni a saját különlegességét, és még egyedi művészeti projektbe is kezdett.

Refilwe Modiselle

Szülőhazájában az emberek soha nem tartották szépnek őt, de a divat világa befogadta a lányt, és Refilwe Modiselle ma a világ egyik legsikeresebb albínó modellje.

Seana Steele

Seana Steele csak nemrég kezdte el a karrierjét modellként ész színésznőként. Tudja, hogyan vonzza a figyelmet, és soha nem hallgatja meg azokat, akik kritizálják a külsejét. Néhány más modell barátjával együtt Seana a Body Positive Movement aktivistája.