KezdőlapVilág2 kiló piercinget szedtek ki a magyar férfi arcából

2 kiló piercinget szedtek ki a magyar férfi arcából

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A férfi azt mondja, a szerelem mentette meg az életét.

Az orosházi Fazekas Ferenc különleges szenvedélynek hódolt, nemrég több száz piercing ékesítette a testét, a legtöbb az arcán helyezkedett el – derült ki a Tények Plusz riportjából. A férfi annyira teletűzte arcát a testékszerekkel, hogy vonásait már nem is lehetett felismerni. Volt olyan pap, aki levelet írt neki, és azzal vádolta, hogy megszállta őt az ördög.

Ferenc 18 évesen rakatott magának először piercinget, aztán már nem tudott leállni, nagyon megtetszett neki ez a műfaj. 15 év alatt elképesztő mennyiségű piercinget aggatott magába. Ám nemrég megismerkedett egy nővel, így csaknem 2 kiló vastól szabadult meg, már az arcát is látni lehet, és már a csókolózás sem jelent gondolt.

Menyasszonyával, Emíliával már az esküvőjükre készülnek.

„Elhozta az életembe a boldogságot, a szerelmet, amiről azt hittem, hogy nálam nem is létezik, s számomra nem fog eljönni soha, de ő megmutatta, hogy mégis megvan” – mondta a TV2-nek Ferenc, akinek az élete teljesen megváltozott, mióta megismerkedett Emíliával.

Emíliát sosem zavarta a sok ékszer, a kedvessége fogta meg a férfiban. Közös szenvedélyüknek köszönhetik a megismerkedésüket, mindketten nagy hódolói a kertészkedésnek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet