KezdőlapVilág“27 év korkülönbség van köztem és a férjem között, az emberek gyakran...

“27 év korkülönbség van köztem és a férjem között, az emberek gyakran az apámnak nézik”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A házaspár között 27 év korkülönbség van – Az emberek gyakran az apjának nézik a férjét, de a nőt ez egyáltalán nem zavarja.

A 29 éves nőt gyakran vádolják azzal, hogy csak a pénze miatt van együtt 56 éves férjével. A 27 éves korkülönbség miatt a pár rengeteg kritikát kap, és az emberek sokszor az apjának nézik a nő férjét, de őket ez egyáltalán nem zavarja. Szerintük az életkor csak egy szám, és igazi áloméletet élnek – egy lakókocsival utazzák be az Egyesült Államokat.

Kelsey Lynne Bryson nyíltan vállalja nagy korkülönbségű kapcsolatát a közösségi médiában, és párjával gyakran viccelődnek is a kritikán, amit másoktól kapnak. A házaspárnak két gyereke van, és rendszeresen osztanak meg videókat az utazásaikról.

„Nagy korkülönbségű pár vagyunk, a férjem természetesen nyugdíjas, ezért folyamatosan úton vagyunk” – mondta Kelsey az egyik videójában.

A család otthona egy lakókocsi, amivel beutazzák az Amerikai Egyesült Államokat. Kelsey egyik videójában azt is elmondta, hogy az állandó otthonuk feladása a lakókocsi kedvéért a legjobb döntés volt, amit valaha hoztak.Annak ellenére, hogy már majdnem 7 éve együtt vannak, sokan még mindig nem hisznek az érzéseik őszinteségében, többen is úgy gondolják, hogy a nő csak a pénze miatt van idősebb férjével, és egyesek egyenesen undorítónak nevezték a kapcsolatukat.

Vannak azonban olyanok is, akik támogatják a párt. „Az életkor csak egy szám. Csak az számít, hogy szeretitek egymást.” – írta Kelsey egyik követője, egy másik pedig hozzátette: „Mindketten ragyogtok, sajnálom, hogy a világ ilyen kegyetlen. Ez a szerelem gyönyörű.” „Boldognak tűntök! Gyönyörű család!” – jegyezte meg egy harmadik hozzászóló is.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet