Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Odakint egyre csökken a hőmérséklet, lassan valóban bekopog az igazi tél, így sajnos a megfázást okozó vírusok, baktériumok is tiszteletüket teszik.

3 természetes gyógymód, aminek segítségével megszabadulhatsz az állandó köhögéstől!

Az ilyen influenzás megbetegedések egyik zavaró következménye az állandó, napokig tartó köhögés. Ennek most vége, mert 3 olyan természetes módszert ismertettünk, amelyek megszabadítanak az említett kellemetlenségektől.

1. Fekete retek

Egy retket moss meg, majd várj 1-2 napot, míg kissé kiszárad. Ezután a tetejét vágd le, majd alakíts ki egy kisebb bemélyedést, amibe tölts 1-2 evőkanál mézet. Egy szalvétával terítsd le a nyílást, majd hagyd állni az egészet 12 óráig. A kapott mézes retekléből kell 3 óránként egy kiskanállal bevenni ahhoz, hogy megszűnjön a köhögés.

2. Körte

A megfőzött, vagy megsütött körte remekül enyhíti a köhögést, és még a lázat is csillapítja. Tölts 500 ml vizet egy cikkekre felvágott körtére, majd főzd 20 percig. Ezután hagyd állni kb. 2 órát, utána szűrd le és egy nap 4 alkalommal igyál meg ebből 100 ml nedűt, hogy a köhögés megszűnjön.

3. Banán, főtt hagymával

Szükség lesz 2 banánra, egy kisebb hagymára és 400 ml vízre. A hagymát héjastól tedd bele a vízbe, és addig főzd, míg a víz fele elpárolog. A két banánt időközben zúzd össze egy villával, majd törd hozzá a megfőtt hagymát. A kapott keverékből kell fogyasztanod ahhoz, hogy megszűnjön a köhögés.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!