KezdőlapVilág„54 éves vagyok, és hozzámentem egy 21 évvel fiatalabb férfihoz - úgy...

„54 éves vagyok, és hozzámentem egy 21 évvel fiatalabb férfihoz – úgy érzem, mintha nyertem volna a lottón”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az 54 éves texasi Michelle Rinella azt mondja, 21 évvel fiatalabb párjával megütötte a főnyereményt, és nem is lehetne boldogabb. Már egyáltalán nem érdekli mások véleménye, és úgy érzi, fiatalabb férje képes tartani vele a lépést, amire az idősebb férfiak nem voltak képesek.

Michelle négygyerekes édesanya, aki a válása után úgy döntött, ismét randizni kezd. Bár kezdetben igyekezett a saját korosztályában ismerkedni, gyorsan rájött, hogy az idősebb férfiak nem képesek megadni neki azt, amire vágyik.

Eleinte ugyan bizonytalan volt azzal kapcsolatban, hogy egy fiatalabb férfival randevúzzon, de mostani férje, a 33 éves Brandon Graham kellemes meglepetést okozott neki, és azt mondja, számos olyan tulajdonságot fedezett fel benne, ami az idősebb férfiakból hiányzik.

„Eleinte nem hiszem, hogy nagyon reménykedtem volna ebben a kapcsolatban, tekintettel a korkülönbségre. Brandon írt nekem egy üzenetet. Megnyitottam, és azt gondoltam magamban: Még egy huszonéves. Miért üzengetnek nekem folyton ezek a fiatalok? Aztán rápillantottam a képére, és arra gondoltam: talán egy gyors üdvözlet még nem árthat. Küldtem neki egy üzenetet, amiben megkérdeztem hány éves, mire ő azt válaszolta, elég idős ahhoz, hogy boldoggá tegyen. Igaza volt” – mesélte Michelle a megismerkedésükről.

A pár 2019-ben házasodott össze, és a nő a kapcsolatukat egy „lottónyereményhez” hasonlította.

„54 éves vagyok, és hozzámentem egy 21 évvel fiatalabb férfihoz - úgy érzem, mintha nyertem volna a lottón”
Fotó: Michelle Rinella Graham/Facebook

„Azt hiszem, a korkülönbség az, ami miatt ez a kapcsolat működik, mert ez szenvedélyt szül. Számomra Brandon fiatal, fitt, jóképű, életerős és szórakoztató. Az 50 éves férfiaknál ezt határozottan nem találtam meg. Számára én bölcs és tapasztalt vagyok, szilárd alapokkal, miközben még mindig vonzó vagyok. Ez határozottan azonnali vonzalom volt. Az első randinkon az volt az első gondolatom, hogy ‘még jóképűbb, mint a képeken’. Úgy értem, nyilvánvaló a vonzalom közöttünk, ami olyan, mint a tűz” – mondta a nő a kapcsolatukról.

„De aztán ott volt ez az érzelmi vonzalom is. Olyan szintű sebezhetőség volt benne, amihez nem voltam hozzászokva. Az idősebb férfiak sokkal merevebbek voltak, és nem igényeltek semmit egy kapcsolattól. Mindkettőnk számára olyan érzés, mintha megnyertük volna a lottót, mindent megkaptunk a másikban, amit kerestünk, és ez elképesztő szenvedélyt teremt” – tette hozzá.

Michelle azt is elmondta, hogy közvetlenül Brandon előtt egy olyan férfival randizott, aki valamivel idősebb volt nála, és aki minden szempontból Brandon ellentéte volt, de nagyon unalmasnak találta őt.

„Úgy éreztem, mintha nem élné az életét. Az idősebb férfiak nem tudtak velem lépést tartani. Egyszerűen csak unalmasak voltak” – mondta a nő.

Michelle most rendkívül boldog Brandonnal, akinek szintén van egy 13 éves fia egy előző kapcsolatából. A nő azt is elárulta, hogy mások ítélkezése még szenvedélyesebbé teszi őket, hogy megküzdjenek a kapcsolatukért.

„54 éves vagyok, és hozzámentem egy 21 évvel fiatalabb férfihoz - úgy érzem, mintha nyertem volna a lottón”
Fotó: Michelle Rinella Graham/Facebook

„Bemegyünk egy szobába, és olyan, mintha egy lemez hangja csikorogna. Az egész szoba elcsendesedik. Az emberek minket néznek. Régebben ez nagyon zavart engem. De Brandon megértette velem, hogy az emberek mindig meg fognak bámulni, és nincs értelme a legrosszabbat kihozni ebből. Lehet, hogy azért bámulnak meg minket, mert szép pár vagyunk. Vagy talán csak azért, mert nem tudják, milyen érzés, amikor valaki így érez. Még ha mások el is ítélnek minket, ez most már csak növeli a vonzalmunkat” – magyarázta.

Ennek ellenére Michelle elismerte, hogy kezdetben megvoltak a kételyei, és volt néhány kérdés, amit nem tudott figyelmen kívül hagyni.

„Jelenleg 20 év választ el minket egymástól, de életünknek ugyanabban a szakaszában vagyunk. De 20 év múlva én 75 éves leszek, ő pedig 55. Egy ideig eléggé ellenálltam a hosszú távú kapcsolat gondolatának emiatt. Brandon azonban nem. Nem arról volt szó, hogy nem bíztam benne, hogy a jelenben hűséges lesz hozzám, hanem arról, hogy bízhatok-e abban, hogy később is gondoskodik rólam? Ez a gondolat nehéz, mivel életünk különböző szakaszaiban leszünk. Én idős leszek, ő pedig még elég fiatal ahhoz, hogy egészséges legyen, de nem tudok most emiatt aggódni” – mondta.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet