KezdőlapVilág38 kutyát sétáltatott egyszerre a férfi, hogy bekerüljön a Rekordok Könyvébe!

38 kutyát sétáltatott egyszerre a férfi, hogy bekerüljön a Rekordok Könyvébe!

-

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon, Whatsappon és a Google Hírek-en!

Az ember sok mindenre képes, főként az elismerésért. És az erőfeszítések általában meghozzák a kívánt eredményt, mint ahogyan ez egy kanadai férfi esetében is bekövetkezett.

Mitchell Rudy új világrekordot állított fel azzal, hogy egyszerre 38 kutyát sétáltatott meg, megdöntve ezzel a korábbi 36 kutyás rekordot. Az eseményre 2024. szeptember 5-én került sor a dél-koreai Göszanban – számolt be a guinnessworldrecords.com.

Önmagában az is nagy dolognak számít, hogy 38 négylábúval indulj útnak a parkban. Mitchell különleges teljesítményének azonban karitatív jellege is volt: a menhelyi kutyák iránti figyelemfelkeltést is célba vette.

Mind a 38 kutyust ugyanis a helyi menhelyből kölcsönözte ki, és mind a 38-an örökbefogadhatók.

Az ebek a Korean K9 Rescue (KK9R) nyilvántartásában szerepelnek. Egy olyan menhely ez, ami elsősorban a dél-koreai csirkeüzemekből vagy a húsiparból ment kutyákat.

„Nem volt sok időnk [az eseményre való felkészülésre], de mivel a kutyáink erős alapokkal rendelkeztek, rövid idő alatt nagyon sok mindent el tudtunk érni” – fogalmazott.



Mitchell, a BONK-projekt vezető munkatársa izgatott volt, amikor a csoport elérte a rekordot.

„Ezek az állatok szerető otthont érdemelnek” – nyilatkozta.

Amellett, hogy kiállt a menhelyi kutyusok mellett, Mitchell ma az első férfi, aki a legtöbb négylábút sétáltatta meg ugyanabban az időben, egykilométeres távon. A küldetése az volt, hogy megmutassa, milyen erősek ezek a kutyák, és természetesen az is, hogy növelje az örökbefogadási esélyeiket.

RSS Feed Beágyazás

Ezeket olvastad már?

    Legfrissebb

    Hirdetés

    Csemegézz

    Ez is érdekelhet