KezdőlapVilágA 12 éves fiú egy állatmenhely előtt hagyta a kutyáját, hogy megvédje...

A 12 éves fiú egy állatmenhely előtt hagyta a kutyáját, hogy megvédje őt bántalmazó apjától

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Amikor egy 12 éves kisfiú úgy döntött, megválik szeretett kutyájától, hogy megvédje őt bántalmazó apjától, a szívszorító történet elterjedt az interneten, és sokakat mélyen meghatott.

A pitbull kölyköt még 2020. február 13-án találták meg egy mexikói állatmenhely előtt, egy levél kíséretében, amiben a kutyus gazdája röviden elmagyarázta a helyzetet.

„A nevem Andrés és 12 éves vagyok. Anyukámmal úgy döntöttünk, hogy a kutyámat inkább a ti gondjaitokra bízzuk, hogy elrejtsük őt az apám elől, aki el akarja adni őt” – írta a kisfiú.

A 12 éves fiú egy állatmenhely előtt hagyta a kutyáját, hogy megvédje őt bántalmazó apjától
Fotó: Facebook

„Az apám rosszul bánik vele, és rugdossa. Egy nap olyan erősen megrúgta, hogy a farka is megsérült. Remélem, tudtok segíteni neki, és gondoskodtok róla. Hagytam mellette egy plüssmackót, hogy ne felejtsen el engem” – folytatódott a levél.

A menhelynek sajnos nem sikerült többet megtudnia a kisfiúról, a kutyát azonban alaposan megvizsgálták, és megállapították, hogy eltört a farok csontja, és azonnali orvosi ápolásra szorul. Ugyanakkor féregtelenítették is, és előkészítették az örökbeadásra.

A menhely a Facebookon is megosztotta a kutyus történetét, akit Renének neveztek el, és hamarosan több mint 300 örökbefogadási kérelem érkezett az egész országból.Egy újabb bejegyzésben a menhely dolgozói azt is hangsúlyozták, hogy Renén kívül körülbelül 120 másik kutya vár szerető gazdira. René és Andrés története közben világszerte elterjedt az interneten, és többen is jelezték a mexikói menhelynek, hogy anyagi támogatást szeretnének nyújtani nekik.

A 12 éves fiú egy állatmenhely előtt hagyta a kutyáját, hogy megvédje őt bántalmazó apjától
Fotó: Facebook

Ugyanakkor olyanok is akadtak, akik hozzászólásukban az Andrés iránti aggodalmukat fejezték ki.

„Csak remélni tudom, hogy valaki segít a fiúnak és az édesanyjának, hogy kikerüljenek ebből a helyzetből. És hogy talán visszakapja a kiskutyáját. Az, amit ez a kisfiú tett, azt mutatja, hogy hatalmas szíve van. Az édesanyja jól nevelte őt. Csak remélem, hogy újra együtt lehet a kiskutyájával, és biztonságban lehet az anyukájával, boldogan nőhet fel, és jobb ember lesz, mint az apja” – írta egy hozzászóló.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet