KezdőlapVilágA 2 éves kisfiú 12 nap alatt elveszíti mindkét szülőjét, egy nő...

A 2 éves kisfiú 12 nap alatt elveszíti mindkét szülőjét, egy nő fogadta örökbe, akit mindig is “Mamának” szólított

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy árván maradt kisfiú, aki mindössze 12 nap alatt elvesztette édesanyját és édesapját, reményt kapott, amikor egy nő, akit gyakran csak “Mamának” hívott, a szárnyai alá vette. Ki tudja, milyen lett volna az élete, ha “Mama” nem érkezik időben.

A “fájdalmas” túl kevés lenne ahhoz, hogy leírja azt a gyötrelmet, amit az ember akkor él át, amikor elveszti egy szerettét. De mi van akkor, ha a gyászoló csak egy kétéves ártatlan gyermek, aki alig érti, mi az a koporsó és a gyászmise?

Fotó: Tried & True Mama/Facebook

Easton mindössze 2 éves volt, amikor 2016. március 3-án elvesztette az édesanyját, és alig több mint egy héttel később az édesapja is elhunyt. Ekkor lépett be az életébe “Mama”, egy álruhás őrangyal. És ez a megható történet a bizonyíték arra, hogy minden felhőnek van ezüstös oldala.

2016. március 2-án Easton apja 50 éves lett. Ám a michigani otthonukat nem árasztotta el az öröm, mert a férfi tudta, hogy nem éri meg az 51. születésnapját. A 4. stádiumú hasnyálmirigyrák megszámlálta a napjait. Miközben saját sorsával küzdött, másnap felesége korai halála összetörte őt.

De a kis Easton, aki alig kezdett egész mondatokban beszélni, nem ismerte az életút keserű igazságát. A veszteség összetörte az apját, akinek bánata csak mélyült, amikor arra gondolt, mi lesz a kisfiával, miután ő már nem lesz. Azonnal felkeresett valakit, akiről tudta, hogy át tudja írni a kis Easton sorsát.

2016. március 3-án a férfi felhívta a lányát, Molly Shultzot, és közölte vele, hogy a mostohaanyja hirtelen meghalt. Molly Washingtonban élt négy lányával és férjével, tudta, hogy az apjának halálos betegsége van, arra azonban nem volt felkészülve, hogy a mostohaanyja is ilyen korán elhagyja a családot.

Fotó: Tried & True Mama/Facebook

“Még aznap repülőre szálltam 7 hónapos ikreimmel, hogy megbeszéljük apával a dolgokat. Teljesen nyilvánvaló volt, hogy, ha bekövetkezik a legrosszabb, akkor örökbe fogadjuk a kis Easton-t. Mivel nekünk csak lányaink voltak, nagyon szerettünk volna egy fiút is. Olyan volt ő a családunkban, mint egy kis puzzledarab” – mesélte Molly.

Amikor Schultz megérkezett, sok komoly döntést kellett meghoznia kis mostohatestvére, Easton jövőjét illetően. Miután megvitatták a különböző elképzelések előnyeit és hátrányait, a család arra a következtetésre jutott, hogy csak Schultz tudja őt jól felnevelni.

Schultz és az apja azonnal nekiláttak a jogi formaságoknak. Apja közelgő halála és az, hogy lányai hamarosan elveszítik a nagypapájukat, üldözte őt.

“Az egész olyan lehetetlennek és igazságtalannak tűnt, hogy azok az emberek, akiket annyira szeretek, soha nem fogják megismerni egymást” – emlékezett vissza Schultz.

Fotó: Tried & True Mama/Facebook

Apja halála után Molly és kisöccse visszarepültek Washingtonba, és elkezdődött hivatalosan is az örökbefogadási per. Molly rettegett, hogy valami miatt esetleg nem kapja meg a testvére gyámságát.

2017. június 16-án a 3 éves Easton hivatalosan is Molly törvényes fia lett. A fiatal nő mérhetetlenül boldog volt, hiszen Easton életét első pillanattól kezdve nyomon követte, születésekor még a nevét is ő választotta.

Fotó: Tried & True Mama/Facebook

“Emlékszem, amikor apám felhívott, hogy megszületett az öcsém. Azt is megkérdezték, hogy milyen nevet szeretnék neki. Easton soha nem hívott engem Mollynak, valamiért mindig mamának szólított. Gondoskodni fogok róla, hogy mindig emlékezzen az igazi szüleire, soha ne felejtse őket, akik a mennyországból örökké vigyázni fognak rá” – mesélte Molly.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet