KezdőlapVilágA 30 éves korkülönbség ellenére egymásra talált és összeházasodott a 28 éves...

A 30 éves korkülönbség ellenére egymásra talált és összeházasodott a 28 éves nő és az 58 éves férfi

-

Ashley és Keith nem mindennapi pár, és a köztük lévő 30 éves korkülönbség miatt hozzá kellett szokniuk, hogy az emberek gyakran megkérdőjelezik a kapcsolatukat. A pár a Tinderen ismerkedett meg, és mindössze 4 hónap randevúzás után – és fél évvel azután, hogy Keith első felesége meghalt – már el is jegyezték egymást.

A 28 éves Ashley könyvelő, az 58 éves Keith alkalmanként kétkezi munkálatokat vállal, egyébként pedig otthon vigyáz Ashley kisfiára, Ericre. Annak ellenére, hogy az eljegyzés nagyon gyorsan történt, és sokan kételkedtek a kapcsolatukban, ráadásul a világjárvány is tetézte a problémákat, Ashley és Keith nem akarták elhalasztani az esküvőt. Végül sikerült is megszervezniük a szertartást, és mindössze egy évvel a megismerkedésük után kimondták a boldogító igent.

A párt nemcsak a nagy korkülönbség miatt érte sok kritika, hanem azért is, mert Keith első felesége mindössze 6 hónappal azelőtt halt meg, hogy megismerkedtek volna.

„Sokan aggódtak amiatt, hogy elsiettem ezt a kapcsolatot, de miután 28 évig voltam együtt valakivel, szükségem volt valakire az életemben.” – mondja Keith.

Kezdetben Ashley testvére, Brittany, is kételkedett abban, hogy ez a kapcsolat tartós lehet, a korkülönbség miatt is voltak kételyei, de azért is aggódott, hogy a pár elsiette az eljegyzést. Végül azonban elfogadta a helyzetet, és az esküvőn ő volt Ashley nyoszolyólánya.

„Csak szeretném boldognak látni a nővéremet. Azt hiszem, most valóban megtalálta a szerelmet.” – mondta Brittany.

A nagy napon végül minden a tervek szerint haladt, Ashley-t a fia, Eric vezette az oltár elé, ahol Keith könnyes szemmel várt rá.

„A mi szerelmünk is olyan, mint bárki másé. Minden nap úgy döntünk, hogy szeretjük egymást.” – mondja Ashley.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet