KezdőlapVilágA 6 éves kisfiú szembeszállt egy támadó kutyával, hogy megvédje a húgát:...

A 6 éves kisfiú szembeszállt egy támadó kutyával, hogy megvédje a húgát: „Úgy gondoltam, ha valakinek meg kell halnia, az én vagyok”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 6 éves Bridger igazi internetes sztár lett, és sokan valóságos szuperhősnek tartották, miután még 2020-ban megmentette a kishúgát egy kutyatámadástól, és bátran szembenézett az állattal.

A kisfiú történetét a nagynénje osztotta meg az Instagramon, és olyan hírességek is reagáltak a bejegyzésre, mint Anne Hathaway, Mark Ruffalo és a Black Panther sztárja, Winston Duke.

A beszámoló szerint a fiú sebeit körülbelül 90 öltéssel kellett összevarrni, miután a kutya többször is megharapta az arcát és a nyakát. Nikki Walker, Bridger nagynénje a következőket írta a közösségi oldalon: „Az unokaöcsém egy hős, aki megmentette a kishúgát egy támadó kutyától. Ő maga vállalta a támadást, hogy a kutya ne kapja el a húgát.”

Azt is elmondta, hogy Bridger később bevallotta a családjának, mi járt a fejében a félelmetes pillanatokban: „Úgy gondoltam, ha valakinek meg kell halnia, az én vagyok” – mondta.

Walker egy másik Instagram bejegyzésben részletesebben is beszámolt a történtekről, és ezt írta: „Július 9-én a hatéves unokaöcsém, Bridger megmentette kishúga életét azzal, hogy közé és egy felé rohanó kutya közé állt. Miután az állat többször megharapta az arcát és a fejét, megragadta a kishúga kezét, és elrohant vele, hogy biztonságban tudja. Miután egy képzett plasztikai sebész körülbelül 90 öltéssel összevarrta a sebeit, most végre otthon pihen. Szeretjük ezt a bátor fiút, és azt akarjuk, hogy a többi szuperhős tudjon erről a legújabb hősről, aki csatlakozott a soraikhoz” – írta a büszke nagynéni, hozzátéve, hogy Bridger már jól van, és nagyon élvezi a rá irányuló figyelmet.

„Épp most látogattam meg Bridgert. Sokkal jobban néznek ki a sebei. Remek hangulatban van, és a lenyűgöző személyisége is sértetlen maradt. Még nem tud túl szélesen mosolyogni, de vigyorgott, amikor felolvastam neki néhány hozzászólást. Szeretném elmondani azt is, hogy a kutya gazdái igazán nagyszerű emberek, akik végig nagyon kedvesek voltak Bridgerrel és az egész családjával. Egyáltalán nem neheztelünk rájuk, és a két család közötti szeretetet csak fokozódott az incidens óta” – írta Walker.

A nagynéni egy másik bejegyzésben azt is elárulta, hogy a gyerekeket egy német juhász keverék támadta meg, és a kutya gazdái úgy döntöttek, hogy elaltatják. Többen is érdeklődtek arról, hogy küldhetnének pénzt a családnak, de azt a választ kapták, hogy az adományaikat küldjék inkább két, veteránokat segítő nonprofit szervezetnek.

A kisfiú rengeteg elismerést kapott, köztük olyan színészektől is, akik a filmvásznon szuperhős filmekben is bizonyítottak. Többek között Winston Duke is megosztotta követőivel Bridger történetét, és a következőket írta: „Ez a kis srác egy szuperhős!! Csak így tovább! Szembeszállt egy támadó kutyával, ami meg akarta támadni a húgát, és biztonságos helyre vitte a kislányt. Micsoda fickó! Nagyon büszke vagyok rád, haver. Te vagy az én hősöm, és tudom, hogy a kishúgodé is!”

De Anne Hathaway is dicsérte Bridger bátorságát: „Nem vagyok Bosszúálló, de ha látok egy szuperhőst, felismerem. Csak remélni tudom, hogy fele olyan bátor vagyok az életemben, mint te a tiedben, Bridger. Könnyű felépülést kívánok” – írta a színésznő, hozzátéve: „Mark Ruffalo, nincs szükséged egy csapattársra?”

Ruffalo ezek után szintén hagyott egy hozzászólást Walker bejegyzésére: „Kedves Bridger, most olvastam, hogy mi történt veled, és szerettem volna megosztani veled a következőket. Azok az emberek, akik mások jólétét helyezik előtérbe, a leghősiesebb és legfigyelmesebb emberek, akiket ismerek. Őszintén tisztelem és csodálom a bátorságodat és a szívedet. Az igazi bátorság nem azt jelenti, hogy uralkodunk az emberek fölött, vagy megküzdünk velük, és kemény fickóként mászkálunk. Az igazi bátorság abban rejlik, ha tudod, mit kell tenni, és akkor is megteszed, ha az esetleg fájdalmat okoz neked” – írt a színész, és a következőképpen írta alá az üzenetet: „Csodálattal… Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk/Professzor.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet