KezdőlapVilágA 60 éves nagymama eljegyezte magát 21 éves párjával barátai felháborodása ellenére:...

A 60 éves nagymama eljegyezte magát 21 éves párjával barátai felháborodása ellenére: „Azt mondják, csak kihasznál engem”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Azoknak a pároknak, akik között jelentős a korkülönbség, mindig komoly küzdelmet kell folytatniuk azért, hogy elfogadják őket, és ez a 60 éves Pam Shasteen és jóval fiatalabb párja, a 21 éves Jonathan Langevin esetében sem volt másként. Ők azonban nem törődnek a kritikával, és Pam inkább megszakította a kapcsolatot azokkal a barátaival, akik helytelenítették a döntését.

Pam 2018-ban egy társkereső alkalmazás használatával ismerkedett meg szerelmével, aki üzenetet írt neki. Bár Jonathan azt írta magáról, hogy 21 éves, Pam azt mondta, még ennél is fiatalabbnak tűnt. De mivel mindig vonzódott a fiatalabb férfiakhoz, nem zárkózott el az ismerkedés elől, és amikor beszélgetni kezdtek, hamarosan rájöttek, hogy sok közös vonásuk van.

Miközben jobban megismerték egymást, Jonathan bevallotta, hogy hazudott a koráról, és valójában még csak 19 éves. Pam ekkor gondolkodóba esett, mert tudatosult benne, hogy neki már két felnőtt lánya van, akik a 30-as éveikben jártak, sőt, már egy unokája is született.

Az első néhány napban csak videóhívásokkal beszélgettek, de aztán Jonathan, aki akkor Minnesotában élt, elhatározta, hogy meglátogatja a nőt Oklahomában. Az első találkozás nagyszerűen sikerült, és Pam élőben még vonzóbbnak találta a férfit. Azonnal egymásba szerettek, de az együtt töltött idő alatt arra is kénytelenek voltak rájönni, hogy az emberek furcsán néznek rájuk.

„Hallottam, ahogy egy nő azt mondta a barátjának, hogy „gusztustalannak” talál bennünket, és nem kellene együtt lennünk. Ez nagyon felkavart” – mondta Pam.

Idővel azonban megtanulták kizárni a rosszindulatú megjegyzéseket, és mostanra már hozzászoktak, hogy nem mindenki fogadja el őket.

Néhány együtt töltött nap után eljött az ideje, hogy Jonathan hazautazzon, de Pam rájött, hogy nem akarja őt elengedni, és amikor megkérte, hogy maradjon, a férfi gondolkodás nélkül beleegyezett. Minnesotában tulajdonképpen nem várta semmi, még saját otthona sem volt, egy barátja nappalijában lakott, ezért boldogan maradt barátnője mellett.

Nem sokkal később, Pam bemutatta barátját a lányainak és az unokájának. Mielőtt áthívta a családot, felkészítette őket, így pontosan tisztában voltak Jonathan korával. Bár a lányai eleinte bizonytalanok voltak, amikor megismerték a férfit, és látták, milyen természetesen játszik édesanyjuk unokájával, áldásukat adták a kapcsolatukra.

Ugyanakkor Jonathannek is megvoltak a félelmei, amikor mesélt a kapcsolatáról a szüleinek, akik nagyjából egyidősek Pammel. Ők azonban mindig is tisztában voltak vele, hogy a fiuk az idősebb nőkhöz vonzódik, ezért nem lepődtek meg különösebben, és elfogadták a kapcsolatukat.

Ezek után Pam biztosra vette, hogy barátai támogatására is számíthat, de ez a találkozás nem úgy alakult, ahogy várták. A barátnői nem voltak hajlandók beszélgetni Jonathannel, ezért egész idő alatt nagyon kényelmetlen volt a helyzet, később pedig figyelmeztették Pamet, hogy szerintük a férfi csak kihasználja őt.

„Egy barátom azt mondta, hogy akár az unokám is lehetne, és terápiára van szükségem. Nagyon megbántott” – mesélte Pam, aki ezután úgy döntött, megszakítja a kapcsolatot azokkal a barátaival, akik ellenzik a kapcsolatát.

Kapcsolatuk harmadik hónapjában Pam és Jonathan eljegyezték egymást. Minnesotába utaztak, hogy Pam találkozhasson Jonathan családjával, akik nagy szeretettel fogadták a nőt.

Pam azt mondja, megtalálta élete szerelmét, és nagyon boldog, még ha ez azzal is járt, hogy el kellett veszítenie néhány „hamis” barátot, de azok, akik igazán számítanak, elfogadják a kapcsolatát.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet