KezdőlapVilágA 89 éves nagymama nyert a lottón - a nyereményét elosztotta a...

A 89 éves nagymama nyert a lottón – a nyereményét elosztotta a pénztárossal, akitől a szelvényt vásárolta

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Mindannyiunk legfőbb vágya, hogy megnyerjük a lottó ötöst. Gondolatban talán már ezerszer is elköltöttük az összeget arra, amit megvásárolnánk magunknak – ha a szerencse végre a mi oldalunkra állna.

De nem mindenki olyan mázlista, hogy becserkéssze a soknullás főnyereményt… és az életben egyébként sem a nagy dolgok az igazán fontosak, annál inkább az értékes kapcsolatok és a szeretet, amelyek mellesleg nem kerülnek egy fillérbe sem.

Marion Forrest egy 89 esztendős hölgy, aki a Palm Springs-i Rancho Mirage-ban él. A napi rutinjának része, hogy betér a Duke’s Mini Martba, egy helyi kisboltba, ahol a szükséges holmik mellett, hetente egyszer vásárol egy Fantasy 5 lottószelvényt is. A szokásának az is fontos része volt, hogy mindig ugyanazon a napon vett szelvényt, így bízva a szerencsében.

Egyszer egy napon az épp szolgálatban lévő pénztáros, Walter azt javasolta a néninek, váltson taktikát. Vásárolja meg azt a lottószelvényt korábban, hátha a rutinja megváltoztatásával a szerencséje is változik. Marion megfogadta az alkalmazott tanácsát, és megígérte neki, ha valóban igaza lesz, megosztja vele a nyereményének felét.

Az idős hölgy az 500 ezer dolláros főnyereményre gondolt, amikor azt mondta Walternak, hogy megfelezi vele. Arra viszont nem számított, hogy a szelvénye tényleg nyerő lesz!

Marion nagy meglepetésére, a számsorral 300 dollárt (közel 110 ezer forintot) nyert a szerencsejátékon! Bár nem a főnyereményt vihette haza, az idős hölgy mégis tartotta a szavát, és teljesítette a pénztárosnak tett ígéretét.Miután felvette a nyereményét, Marion visszatért az üzletbe, és egy aranyos kis műsorral lepte meg Waltert. Lufikat tartott a kezében, melyeken az alkalmazott neve szerepelt.

Közölte vele a jó hírt, és átadta neki a lufikat a borítékkal együtt, amelybe 150 dollárt bújtatott. Walter hinni sem akart a szemének! Azt pedig végképp nem gondolta, hogy Marion komolyan beszélt…

Az idős hölgy gesztusa mélyen meghatotta a pénztárost, aki mérhetetlenül hálás volt a nagyi nagylelkűségéért. Kettőjük között barátság szövődött, és biztosan életük végéig emlékezni fognak arra a napra, amikor a közös kalandjuk elkezdődött.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet