KezdőlapVilág„A barátnőm azt mondja, hogy terhes, de nem tudja, hogy a kapcsolatunk...

„A barátnőm azt mondja, hogy terhes, de nem tudja, hogy a kapcsolatunk előtt vazektómián estem át”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A nő örömhírként közölte a terhességet, de nem tudta, hogy a párja két évvel a megismerkedésük előtt vazektómián esett át. A férfi most magában dühöng, és próbálja eldönteni, mit tegyen.

Az, aki már megtapasztalta, milyen érzés, ha megcsalják, pontosan megérti, mekkora árulásként élheti ezt át valaki, és milyen nehéz lehet feldolgozni a másik hűtlenségét.

Egy férfi meglehetősen szokatlan módon szerzett tudomást párja hűtlenségéről, és lényegében saját titkának köszönhetően jött rá, hogy a barátnője félrelépett.

Azt mondja, azért biztos benne, hogy a barátnője megcsalta, mivel a nő közölte vele, hogy terhes, de nem tudta, hogy a barátja korábban vazektómián esett át, ezért nem lehet ő a gyerek apja.

A férfi egy névtelen levélben fordult a Daily Star tanácsadó rovatához, mivel nem tudja, hogy kezelje a kialakult helyzetet.

„A barátnőm bejelentette, hogy terhes, és hamarosan apa leszek. Az egyetlen probléma az, hogy két évvel a találkozásunk előtt vazektómián estem át” – írta. A nő azt állítja, hogy nem működött a fogamzásgátló, amit használtak.

„Hazudik. Nyilvánvalóan lefeküdt egy másik férfival” – írta a férfi.

Ráadásul nem ez az első alkalom, hogy a férfi gyanakodni kezdett barátnője hűtlenségére, már korábban sem bízott meg benne teljesen.

„Régóta gyanakodtam. Néhány hónappal ezelőtt divatos ruhákat kezdett viselni a munkahelyén, és gyakran későn jött haza. A nyáron bejelentette, hogy el kell utaznia egy képzésre, de szerintem a titkos szeretőjével utazott el” – magyarázta a levélíró.

„Nagyon csalódott vagyok. Azt hittem, ő lehet az igazi. Vajon mennyi ideig kellene megizzasztanom, mielőtt elmondom neki?” – kérdezte a levél végén.

Jane O’Gorman, a tanácsadó rovat vezetője nyílt állásfoglalásra biztatta a férfit.

„Ez nem játék. Azonnal el kell mondanod neki az igazat, hogy eldönthesse, mit kezdjen a terhességgel. Megértem, hogy dühös vagy, de ne vesztegesd tovább az időt. Beszélj neki a vazektómiáról, hogy megértse, a baba nem lehet a tiéd.”

O’Gorman hozzátette, hogy a nőnek már csak azért is minél előbb meg kell tudnia az igazat, hogy amennyiben tényleg megcsalta őt, beszélhessen a másik férfival.

„Itt az ideje, hogy minden kiderüljön. Lehet, hogy cserbenhagyott és csalódást okozott, de nem titkolhatod előle tovább az igazat, mert a helyzet túlságosan komoly” – írta a tanácsadó.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet