KezdőlapVilágA bíró megtagadta a válást a férjtől, akinek a felesége egy másik...

A bíró megtagadta a válást a férjtől, akinek a felesége egy másik férfi gyerekét várta – évekkel később köszönetet mondott a bírónak

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy férfi azt hitte, hogy a házasságának vége, amikor a felesége egy egyéjszakás kaland után teherbe esett egy másik férfitől. Beadta a válókeresetet, a bíró azonban nem hagyta jóvá a válást, és bár a férfi akkor nagyon dühös volt emiatt, évekkel később köszönetet mondott a bírónak, aki megmentette a házasságát.

Trystan Fossett és a felesége még tizenéves korukban ismerkedtek meg, és a kapcsolatuk tele volt hullámvölgyekkel. 16 évesek voltak, amikor első gyerekük megszületett, és 2 évvel később összeházasodtak. Akkoriban azonban még nem álltak készen a házasságra és a szülői felelősségekre, nagyon boldogtalanok voltak, és Trystan bevallása szerint rosszul bántak egymással.

Házasságuk első éveiben rendszeresen megcsalták egymást, és mivel boldogtalanok voltak együtt, haragot és gyűlöletet tápláltak egymás iránt, így a kapcsolatuk idővel teljesen elmérgesedett. Bár közben még két gyerekük született, a házasságuk továbbra sem működött jól, és egy ponton néhány hónapra külön is váltak.

Fotó: Trystan Fossett/Facebook

Ez idő alatt a férfi feleségének volt egy kalandja valakivel, akit egy bárban ismert meg, és teherbe esett. Ennek ellenére a nő szeretett volna kibékülni a férjével, ő azonban nem volt nyitott a dologra, amikor megtudta, hogy a felesége mástól vár gyereket.

A férfinak, aki teherbe ejtette a feleségét, kilenc gyereke volt hat különböző nőtőt, de egyikükkel sem tartotta a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizetett.

Akkoriban úgy tűnt, a nő legutóbbi félrelépése volt az utolsó csepp a pohárban, és a házasságuk végét jelentette. Trystan beadta a válókeresetet, de amikor megjelentek a bíróságon, a bíró meglepő döntést hozott.„Mr. Fossett, bár ez nem az ön biológiai gyermeke, minden gyermek megérdemel egy apát, ezért nem hagyhatom jóvá a válást – mondta akkor a bíró.

Fotó: Trystan Fossett/Facebook

A férfi nagyon dühös volt, de az ügyvédje biztosította, hogy miután a felesége életet adott a babának, újra beadhatja a válókeresetet. Csakhogy a nő terhessége alatt sok minden megváltozott.

Trystan észrevette, hogy a felesége sokat sír, amit a korábbi terhességei alatt egyszer sem tapasztalt, de az ő viselkedése is megváltozott – sokat gondolkozott a helyzeten, és végül rájött, hogy még mindig szereti a feleségét, és a körülmények ellenére vele akar maradni.

Végül alapos megfontolás után úgy döntöttek, adnak még egy esélyt a házasságuknak, és sikerült teljes mértékben helyrehozniuk a kapcsolatukat. Trystan Fossett és a felesége már 11 éves házasok, és most nagyon boldogok együtt.

A férfi elismerte, hogy a válás hatalmas tévedés lett volna: „Mi mindent kihagytam volna” – mondta egy videóban, amit abban a reményben osztott meg, hogy segíthet másoknak, akiknek hozzá hasonlóan nehéz döntéseket kell meghozniuk. Annak ellenére, hogy nem ő a legkisebb fiuk biológiai apja, feltétel nélkül szereti őt, akárcsak a többi gyerekét.

Fotó: Trystan Fossett/Facebook

Egy nap a férfi összefutott a bíróval, aki elutasította a válásukat, és a találkozás nem is lehetett volna meghatóbb – Trystan átölelte a bírót, és köszönetet mondott neki, amiért megmentette a házasságát.

Trystan azt is elismerte, hogy még a legjobb emberek is követnek el olykor hibákat, de megérdemelnek egy második esélyt. „A viselkedés megváltozhat, de a lélek nem változik” – mondta a videóban.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet