Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A Grammy-díjas Coldplay mellett Anglia új üdvöskéje Jessie J, és az idei legnagyobb bulihimnusz mögött álló LMFAO is fellép a 2011-es MTV EMA díjátadóján. A sztárok nem csak előadássukkal pörgetik fel az estét, a jelöltek között is szerepelnek.

Újabb szupersztárok csatlakoznak az MTV EMA díjátadó fellépőihez. November 6-án a belfasti Arénában a Red Hot Chili Peppers mellett, egy másik zenei óriás a Coldplay is színpadra lép. A brit csapat legújabb, a Mylo Xyloto című albumáról ad elő pár dalt.

„Belfast-ban mindig nagy öröm színpadra lépni, ahogy az MTV EMA-n is. Az pedig, hogy ez most egybe esik, csodálatos.” – mondta Chris Martin, aki szerint a produkciójuk gigantikus lesz.

Először lép az MTV EMA színpadára Jessie J, aki az elmúlt évben 18 ország slágerlistáját vezette dalaival.
„Hatalmas, viharos és felejthetetlen fellépéssel készülök az EMA-re! Nagyon izgatott vagyok, belfasti rajongók készüljetek!” – üzente az énekesnő.

Szintén idén debütál az MTV EMA díjátadóján a los angelesi LMFAO, a „Party Rock Anthem” című bulihimnusz előadója.
„Két dolog van, ami boldoggá tesz: az első falat csoki fondü, valamint a jelölés és a fellépés az EMA-n Belfastban” – viccelődött Redfoo az LMFAO egyik tagja.

Azt est háziasszonya a színész, énekesnő Selena Gomez lesz. A nagy esélyesek: Lady Gaga hat, Katy Perry és Bruno Mars négy, Adele, Justin Biebers illetve a Thirty Seconds To Mars három jelöléssel. A nominálatak között szerepel még a Foo Fighters, Snoop Dogg, My Chemical Romance, Jennifer Lopez, Beyoncé, Eminem, Arcade Fire, Red Hot Chili Peppers, Far East Movement, Kanye West, Linkin Park, Wiz Khalifa és a Kings of Leon.

Fotó: Sarah Lee / EMI Zenei Kft.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!