KezdőlapVilágA feleség 47 év házasság után tudta meg, hogy a férje fogadásból...

A feleség 47 év házasság után tudta meg, hogy a férje fogadásból kérte meg a kezét!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Elképesztően kiakadt a feleség, amikor megtudta, hogy a 47 éve tartó boldog házas élet csupán egy becsapás, a férje évekkel ezelőtt fogadásból kérte meg a kezét.

Harvey és Bonnie 47 éve éltek boldog házasságban, három gyerekük, unokáik, és hatalmas szerető családjuk volt. Kiteljesedett és boldog életet éltek, ám egyszer csak hirtelen minden megváltozott.

Bonnie egy baráti összejövetelre volt hivatalos, Chyntiához, amikor egy véletlen beszélgetés során fény derült arra, hogy annak idején Harvey tulajdonképpen fogadásból kérte meg Bonnie kezét. Ekkor egy világ omlott össze a nőben!

“Ki gondolta volna, hogy te és Harvey ilyen sokáig együtt lesztek! Végül is csak egy őrült fogadás volt… Jézusom, szegény Harvey! Jól bejött neki az élet” – nevetett Chyntia.

Bonnie a homlokát ráncolta. “Hogy érted ezt?” – kérdezte, és lassan kortyolgatta a borát.

“Harvey nem mesélt erről?”Cynthia felkacagott. “Ó, istenem! Szóval az történt, hogy ő és a barátai fogadtak, hogy megkéri a kezed. Mindannyian tudjuk, hogy Harvey volt a legnépszerűbb fiú az egyetemen, és hát… Tudod mit, nevetséges, hogy ennyi év után még mindig erről beszélünk. Már nem is számít” – mondta Chyntia a közben egyre jobban sápadozó Bonnienak.

“Mivel akkoriban még eléggé visszahúzódó voltál, Harvey csak “félénk kiskacsaként” emlegetett. Nagy kihívás voltál számára, ezért fogadásból megkérte a kezed. Időközben viszont teljesen beléd szeretett” – mesélte el végül a teljes történetet Bonnie unszolására.

Bonnie elvesztette az eszét, nagyon dühös volt, és egyből hazarohant, hogy számonkérje a férjét.

“Miért nem meséltél arról a fogadásról, ami évtizedekkel ezelőtt megváltoztatta az életem” – kiabált Bonnie a férjével.

“Az isten szerelmére, Bonnie, ez évtizedekkel ezelőtt volt! Ne próbálj már hegyet csinálni a vakondtúrásból! És miért hozod fel most ezt?” – kérdezte Harvey.

“Ez neked egy semmiség, azonnal fogd a cuccaidat, és költözz el” – mondta ingerülten Bonnie.

Annak ellenére, hogy Harley azt bizonygatta, hogy mennyire szereti, és az a fogadás csak egy ostoba játék volt, végül másképp alakultak a dolgok, Bonnie nem tudott soha megbocsátani neki. A nő úgy érezte, a férje elárulta, és beadta a válási papírokat, de végül, miután egy kicsit átgondolta a dolgokat, mégis meggondolta magát.

Harvey átadta a feleségének az akkori naplóját, amelyben a legőszintébb érzéseiről vallott. A felesége, amikor elolvasta, sűrű könnyek között kérte a bocsánatot, hiszen soha nem gondolta volna, hogy valaki őt ennyire szerette és szereti.

Rájött, hogy soha nem szabad felindulásból és dühből, meggondolatlanul döntéseket hozni. Miután megbeszélték a dolgokat, újra felépítették a bizalom alapkövét, és megegyeztek abban, hogy az övék a legszebb házasság, ami már 47 éve tart.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet