KezdőlapVilágA férfi, aki tetoválásokkal és műtétekkel valósította meg álmát, hogy bohóc lehessen,...

A férfi, aki tetoválásokkal és műtétekkel valósította meg álmát, hogy bohóc lehessen, most lelkész szeretne lenni

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy amerikai borbély, aki azután lett híres, hogy bohócnak tetováltatta az arcát, most nagy változást akar az életében, és bejelentette, hogy lelkésznek tanul.

A 37 éves Richie Esposito többek között vörösre tetováltatta az orrát, valamint kékre az arcát, valamint a szája köré is olyan mintát festetett, amitől úgy tűnik, mintha állandóan mosolyogna.

A férfi, aki egy 18 éves lány apja, ráadásul szilikon implantátumokat ültetett be a szemöldöke fölé, hogy fokozza a hatást. Richie, akit a legtöbben csak „Riche the Barber” (Richie, a borbély) néven ismernek, gyerekkora óta rajong a bohócokért.

„A nagyapám elvitt egy cirkuszba, ahol találkoztam egy bohóccal, aki megmutatta, hogy kell zsonglőrködni. Az a bohóc annyira inspirált, hogy magam is elkezdtem gyakorolni a zsonglőrködést. Aztán elkezdtem kifesteni az arcomat az anyám pirosítójával. Sokáig titkoltam a bohócok iránti érdeklődésemet, míg végül rájöttem, hogy örökre igazi bohóc akarok lenni” – mesélte a férfi.

Richie kreatív gyerek volt, aki szeretett rajzolni és gitározni. De a legnagyobb szenvedélye az volt, hogy megnevettesse az embereket.Amikor Richie szülei elváltak, tizenéves korában a nagyszüleihez költözött testvéreivel és édesanyjával. A középiskola elvégzése után úgy döntött, hogy borbély lesz, és Hollywoodba költözött, mert hírességekkel akart együtt dolgozni.

Sokáig sikeres is volt, és számos híres ügyféllel dolgozott együtt, többek között például Bruno Mars énekessel. A világjárvány azonban tönkretette az üzletét, és visszaköltözött a kaliforniai Orange megyébe.

Az átalakulásáról beszélve Richie elmondta, hogy 17 éves korában csináltatta meg az első tetoválását a bal karjára. „Aztán megőrültem, minden héten visszamentem egy újabb tetoválásért. A fizetésemet tetoválásokra költöttem” – magyarázta.

Hat évvel később a nyakáról átkezdett áttérni az arcára: „Egy kis rózsával kezdtem az arcomon… Már akkor eldöntöttem, hogy bohóc leszek, így bohóc orrot csináltattam. Aztán a bohócmosolyt tetováltattam magamra. Az arcomon azért választottam a kék színt, mert ez a kedvenc színem” – mesélte a férfi az átalakulásáról.

A legfájdalmasabb változás a testén a nyelvének felhasítása volt. Richie részben leborotválta barna haját is, és ami megmaradt, azt vörösre festette.

Mindennapi öltözködése is illeszkedik furcsa személyiségéhez. A ruhatára tele van harsány öltözékekkel, köztük kockás nadrágokkal, pöttyös ingekkel, túlméretezett cipőkkel és kisméretű kalapokkal.

„A döntéseimet az életben mindig is az diktálta, hogy mi okoz nekem örömet, és nem törődtem mások ítéleteivel. Büszkén viselem a bohóc identitásomat” – mondta Richie, aki motivációs előadóként is megosztja a történeteket, hogy bátorítson másokat álmaik követésére.

Nemrégiben pedig spirituális felfedező útra indult, és jelenleg lelkésznek tanul, mert szerinte ez a hivatás nagyszerűen illik hozzá.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet