KezdőlapVilágA férfi azzal sokkolta a volt barátnőjét, hogy titokban kifizette a teljes...

A férfi azzal sokkolta a volt barátnőjét, hogy titokban kifizette a teljes jelzáloghitelét: „Nagyszerű anya vagy!”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy szakítás sosem könnyű, bármennyire is zűrös legyen a kapcsolat. A helyzet viszont csak bonyolódik, ha a párnak közös gyereke is van. Amikor Shaun Nyland és Cat 7 év együtt töltött idő után szakítottak, egyetértettek abban, hogy így volt a legjobb, és még mindig jó barátok. 3 éves fiúk, Leo örökre összeköti őket, és indokot ad arra, hogy félretegyék a személyes nézeteltéréseiket, és jó viszonyt ápoljanak egymással.

Olyannyira, hogy Shaun a világ legnemesebb gesztusára vetemedett, ex-barátnője 31. születésnapja alkalmából. Amit tett, azt elsősorban a fia biztonságáért és jólétéért tette, viszont Catnek is örömet akart szerezni azzal, hogy leveszi a válláról a terhet.

A férfi azzal sokkolta a volt barátnőjét, hogy titokban kifizette a teljes jelzáloghitelét: „Nagyszerű anya vagy!”

Shaun, nemes egyszerűséggel, törlesztette Cat jelzáloghitelét az utolsó garasig, és ezt egy TikTok-videóban közölte egykori kedvesével.

A nő nem akarta komolyan venni, hiszen a mai világban ki tesz hasonlót? Meg volt győződve róla, hogy Shaun csak szórakozik vele. Aztán, amikor a férfi ígéretet tett neki, hogy igazat mond, Cat megdöbbent, majd elérzékenyült, és saját videóval köszönte meg az ajándékot.

Shaun videóját imádják a tiktokozók! Mióta felkerült, több mint 6,8 millióan tekintették meg.

“Meg kellett győződnöm róla, hogy ő és Leo biztonságban vannak, annyira örülök, hogy volt szerencsém ezt megtenni” – fogalmazott a férfi, akit most félistenként dicsőítenek, amiért ennyire gondoskodó apuka.

“Ma van a születésnapod, azt akarom, hogy a legjobb születésnapod legyen. És nézd, tudom, hogy már nem vagyunk együtt, és annyira büszke voltam rád, te vagy a valaha volt legjobb anya, ezért tettem valamit. Felhívtam a bankot, és kifizettem az egész jelzáloghitelt. Ez a ház most már a tiéd” – állt az üzenetben, mellyel Shaun nem csak Catet vette le a lábáról. Sokan viszont nem értették, miért ez a grandiózus tett.

A férfi később, egy másik videóban ezt is elmagyarázza.

A férfi azzal sokkolta a volt barátnőjét, hogy titokban kifizette a teljes jelzáloghitelét: „Nagyszerű anya vagy!”

“Végülis, a volt barátnőm a legjobb ajándékot adta nekem, amit egy férfi csak kívánhat, azzal, hogy Leót a világra hozta, és tudom, hogy Catnek nehéz volt megpróbálni ugyanazt az életstílust élni, amit mi éltünk, de egyedül” – fogalmazott Shaun.

“Őszintén, srácok, még most is reszketek. Annyira hálás vagyok, hogy olyan szerencsés vagyok, hogy ezt megtehettem, nemcsak Catért, hanem a kisfiamért is, hogy garantáltan tető legyen a feje felett élete végéig, és egyszerűen azt gondolom, ha ezt megteheted, akkor miért ne tennéd. Számomra nem volt kérdéses” – érvelt a férfi.

Arról viszont, hogy miért ment gallyra a kapcsolatuk, Shaun csak ennyit nyilatkozott: megpróbálták rendbe hozni a dolgokat, de miután nem javult a helyzet, úgy döntöttek, hogy fátylat borítanak a kapcsolatukra.

@shaun.nyland I paid off my ex girlfriends mortgage. She deserves it. 🎁 #ex #parents #birthday ♬ Home – Edith Whiskers

„Nehéz volt ezt elfogadni” – fogalmazott, de azóta sokat dolgozott magán, mentálisan és fizikailag is, így „a legjobb tudok lenni a fiamnak” – tette hozzá a fiatalember.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet