KezdőlapVilágA férfi elhagyta a feleségét, amikor kiderült, hogy a nő ötös ikreket...

A férfi elhagyta a feleségét, amikor kiderült, hogy a nő ötös ikreket vár

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A házaspárnak már volt egy kislánya, és nem tervezték a család bővítését, ezért amikor kiderült, hogy a nő terhes, ráadásul ötös ikrekkel, a férje nem tudott megbirkózni a feladattal, és elhagyta a családot. Az egyedülálló édesanya azonban vállalta, hogy felneveli hat gyerekét, és nagyszerű munkát végez.

Amikor az ukrán származású Oksana Kobeletska elmondta a párjának, hogy terhes, a férfi nem úgy reagált, ahogy várta, és egyáltalán nem örült a hírnek. Az, hogy ötös ikreket várnak, mindkét szülőt meglepte, különösen mivel a babák természetes úton fogantak.

„A családunkban még senkinek nem születtek ikrei. Nem volt egyetlen ilyen eset sem. Soha nem számítottam erre” – mondta az édesanya.

A nő felidézte, hogy változott meg az orvos arckifejezése, amikor az ultrahangvizsgálaton felfedezte, hogy öt babát vár. Kobeletska először megijedt az orvos arckifejezését látva, mert azt hitte, valamilyen rendellenességet fedezett fel.

„El sem tudtam képzelni, milyen lesz egyszerre ennyi gyereket felnevelni” – mondta az ukrán édesanya.

Férje, Serhii nem tudta elfogadni a kialakult helyzetet, és elhagyta terhes feleségét. Kobeletskát nagyon megviselte férje döntése, és azt mondja, utólag nem is tudja, hogy volt képes megőrizni a józan eszét a terhessége alatt, de igazi csodának tartotta az ötös ikreket, és elhatározta, hogy bármi is történjen, gondoskodni fog róluk.

A babák végül a terhesség 7. hónapjában születtek meg 2016-ban, és mivel koraszülöttek voltak, sokáig kórházi ápolásra szorultak. De a hosszú kórházban töltött idő után Denis, Dariya, Vladyslav, Oleksandra és David végül hazamehetett, és Kobeletska hálás volt a családtól, barátoktól és kedves idegenektől kapott támogatásért.

Elmondta, hogy önkéntesek jelentkeztek és ajánlották fel a segítségüket, amikor a helyi médiában értesültek a nem mindennapi történetről. Sőt, az egyedülálló édesanya az ország államelnökétől még egy autót is kapott ajándékba, a város polgármestere pedig egy lakást ajándékozott a családnak, amiben kényelmesen felnevelhette a gyerekeit.

Miután hallott a nagylelkű adományokról, Serhii egy időre visszatért a családjához, és Kobeletska a gyerekek kedvéért visszafogadta a férjét, de a férfi ezúttal sem sokáig maradt. Rájött, hogy mégsem tud megbirkózni ekkora felelősséggel, és másodjára is elhagyta a családját.

Kobeletska édesanyja, Olga azonban nagy segítséget jelentett, mosott és főzött az unokáira, és mindenben a lánya rendelkezésére állt.

Az egyedülálló édesanya bloggerként rendszeresen osztott meg részleteket a családja életéről, és több százezer követőre tett szert. Története másokat is inspirált, és megmutatta, hogy az anyai szeretet számára nincs lehetetlen.

Kobeletska jogi eljárást indított volt férje ellen, de készen állt rá, hogy továbblépjen.

„Kiderült, hogy ez a legnagyobb boldogságom, a jutalmam. Úgy gondolom, hogy Isten valahogy felkészített, és vártam ezt a csodát” – mondta az ötös ikrek születésével kapcsolatban, akik már 7 évesek, és az édesanya arról álmodik, hogy beutazza velük a világot.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet